Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Τον Φεβρουάριο δημοπρατείται η ανακατασκευή του Νοσοκομείου.

Σ
τα μέσα του ερχόμενου Φεβρουαρίου δημοπρατείται, με πόρους του ΕΣΠΑ και φορέα δημοπράτησης την ΔΕΠΑΝΟΜ, το έργο ανακατασκευής του κυρίως κτιρίου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» καθώς και της προμήθειας σύγχρονου ιατρικού και λοιπού εξοπλισμού του Νοσοκομείου.
         Με αυτόν τον τρόπο ανοίγει οριστικά ο δρόμος για την πλήρη αποκατάσταση του Νοσοκομείου και την κάλυψη ενός τεράστιου κενού στον χάρτη υγειονομικών υπηρεσιών της Περιφέρειας.
           Η ΔΕΠΑΝΟΜ, στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, αποφάσισε την δημοπράτηση του έργου στις 15 Φεβρουαρίου 2012, μέσω ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού όπως ορίζει σχετικά ο νόμος. Τα τεύχη δημοπράτησης του έργου θα δημοσιευθούν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και στην Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. Ο προϋπολογισμός της ανακατασκευής και της προμήθειας εξοπλισμού του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» ανέρχεται συνολικά στα 22,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό δηλαδή που δεσμεύτηκε από το ΕΣΠΑ.
          Η ΔΕΠΑΝΟΜ προωθεί ήδη την δημοπράτηση του έργου με πόρους που εξασφαλίστηκαν από το ΕΣΠΑ και με τον τρόπο αυτό αποκτά πλέον χρονικό ορίζοντα η ανακατασκευή του ‘Άγιου Ανδρέα'.

Δεν υπάρχουν σχόλια: