Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Απόφαση της 11ης/30.8.2012 Συνεδρίασης του Δ.Σ του Σωματείου μας.

         Την ΠΕΜΠΤΗ 30/8/2012, συνεδρίασε  το Δ.Σ του Σωματείου μας, μετά από σχετική πρόσκληση του Προέδρου  Κώστα Πετρόπουλου, με τα παρακάτω  θέματα:  
    Ι. Νέα μέτρα-Εφεδρείες-Συλλαλητήριο ΔΕΘ.
  ΙΙ. Yλοποίηση Αποφάσεων Σύσκεψης Σωματείων.
 ΙΙΙ. Κτιριακά-Προβλήματα-Καθυστερήσεις.
 ΙV. Δάνεια Συναδέλφων- Αντιμετώπιση Υπερχρέωσης.
  V. Προβλήματα Ογκολογικού Τμήματος.
 VI. Διάφορες τρέχουσες Ενημερώσεις.
            Σ΄  αυτήν  την Συνεδρίαση, από την οποία απουσίαζαν οι Σουγλέρης Χρ, Πανούτσος Γιάννης, Μαυρίκη Ελισσάβετ, Παπαμήτρου Δήμος και Κατσιμπέρη Βαγγελιώ, μετά από την σχετική εισήγηση του Προέδρου του Σωματείου μας, τις σχετικές τοποθετήσεις των παρευρισκόμενων Μελών του Δ.Σ και την σχετική διαλογική συζήτηση  στα θέματα I, III και VI της προαναφερόμενης θεματολογίας που  συζητήθηκαν, αποφασίσαμε τα εξής: 
α). Να εκδώσουμε σχετική Ανακοίνωση - Καταγγελία, καταδικάζοντας  την ακολουθούμενη Κυβερνητική πολιτική, των νέων μέτρων, των Περικοπών-της Κατάργησης των Δώρων και βεβαίως της Εφεδρείας για την οποία να βγούμε επιθετικά ζητώντας απέναντι σ' αυτήν  και στις μεγάλες ελλείψεις, Προσλήψεις Προσωπικού και Ιατρών.
β) Συμμετοχή διαπαραταξιακής αντιπροσωπείας του Σωματείου μας στο Συλλαλητήριο της ΔΕΘ. 
γ). Να ζητήσουμε ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με ΔΙΟΙΚΗΣΗ και ΔΙΟΙΚΗΤΗ 6ης ΥΠΕ, για να Συζητήσουμε τα Προβλήματα πού υπάρχουν σε ότι αφορά τόσο με την επαναλειτουργία του διωρόφου το οποίο με βάσει τα νέα δεδομένα, την τελευταία συμφωνία παραδίδεται στα τέλη του ΣΕΠΤΈΒΡΗ, όσο και με τα οφειλόμενα των Αργιών και Νυκτερινών. Επίσης στη συνάντησή μας με την Διοίκηση να μπουν και τα ζητήματα πού έχουν να κάνουν με:
      -  Τα χαρτάκια Μισθοδοσίας πού δεν πήραμε αυτόν τον 
          μήνα.
     -  Την περικοπή του επιδόματος των 75 Ευρώ σε όσους
         από την τεχνική Υπηρεσία δεν κάνουν χειρωνακτική
         Εργασία, μέτρο πού μπορεί να επεκταθεί και σε άλλους
         τομείς και γι΄ αυτό θα απευθυνθούμε και στην ΠΟΕΔΗΝ.
      - Τα προβλήματα με την  χρέωση  συγκεκριμένων  υλικών 
         στα Νοσήλια.
     -  Την αθέτηση από συγκεκριμένους Προϊσταμένους της 
          εντολής του Διοικητή για το REPO του 15Αύγουστου.
δ). ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των Μελών μας την ΤΕΤΑΡΤΗ 19/9/12, για Ενημέρωση όλων πάνω στα προβλήματα αυτής της περιόδου και γι΄ αυτά πού φαίνονται να έρχονται και βεβαίως την προετοιμασία όλων για την αναγκαιότητα της συμμετοχής τους στον μονόδρομο των Κινητοποιήσεων πού επιβάλλεται να γίνουν.                   

Δεν υπάρχουν σχόλια: