Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Aκόμη μια ημερομηνία χωρις Αποτελέσμα. Δεν παραδόθηκε ούτε την 10η Μάρτη το Διώροφο Κτίριο.

        H Kυβέρνηση υλοποιώντας πλήρως την πολιτική του μνημονίου, κάνει τεράστιες και επικίνδυνες περικοπές, ακόμη και στον χώρο  της  ΥΓΕΙΑΣ.
          Απ΄ αυτές τις περικοπές δυστυχώς δεν εξαιρείται ούτε το ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ, όπου πέρα από τις ελλιπείς πιστώσεις στις Αργίες και τα Νυκτερινά μας, τις ελλιπείς πιστώσεις και τις περικοπές στον προϋπολογισμό πού μας αφήνουν χωρίς υλικά και Προσωπικό, έχουμε και την ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, τις μηδενικές χρηματοδοτήσεις για την μεταστέγαση και επαναλειτουργία του διωρόφου κτιρίου.
         Παρά τις κατ΄ επανάληψη παρεμβάσεις μας, τις εγκαίρως πάμπολλες και επί πολύ καιρό εκκλήσεις μας, δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν το Υπουργείο Υγείας να χρηματοδοτήσει το Νοσοκομείο με το απαραίτητο ποσό των 400.000 Ευρώ, προκειμένου να επαναλειτουργήσει το άκρως απαραίτητο για την περιοχή μας διώροφο κτίριο.
         Για να καλύψουν αυτήν τους την προαναφερόμενη γύμνια, αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά και πρακτική, απέναντι σ αυτό το πολύπαθο-σεισμόπληκτο Νοσοκομείο, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ δεν παραδίδουν το ήδη έτοιμο διώροφο κτίριο, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των Ασθενών, των Εργαζόμενων και γενικά του λαού της περιοχής μας.
        Η Υποχρηματοδότηση γενικά του συστήματος και κατ΄ επέκταση η μη χρηματοδότηση του Νοσοκομείου μας, έχει ως αποτέλεσμα ακόμη μια ημερομηνία παράδοσης του διωρόφου κτιρίου, αυτή η 10η του Μάρτη, να περάσει χωρίς κανένα αποτέλεσμα, αφήνοντας έκθετους όλους εκείνους πού πριν λίγο καιρό με βαρύγδουπες δηλώσεις διαβεβαίωναν για την πολυπόθητη παράδοση και επαναλειτουργία του προαναφερόμενου αυτού κτιρίου.
                            ΑΠΕΝΑΝΤΙ σ’ Αυτήν την ΕΞΕΛΙΞΗ
Απέναντι σ αυτήν την πολιτική πού βλάπτει σοβαρά την ΥΓΕΙΑ
Όπου όλο το ΣΥΣΤΗΜΑ του Υπουργείου Υγείας και οι εδώ παράγοντές του, εμπαίζουν όλους μας, Εργαζόμενους-Ασθενείς και Πολίτες, δύο πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι πλέον οι κινήσεις μας:
Ø  Να μπούμε μόνοι μας και να καταλάβουμε πλέον αυτό το κτίριο, πού δυστυχώς χωρίς τις απαραίτητες πιστώσεις θα είναι ΔΩΡΟΝ – ΑΔΩΡΟΝ.
Ø  Και οι ΦΟΡΕΙΣ της περιοχής μας, που δυστυχώς εξαφανίστηκαν μετά την ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ χωρίς να υλοποιήσουν τις αποφάσεις μας, έστω και τώρα να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, όπως συμβαίνει σε πολλές άλλες περιοχές και όλοι μαζί να κινητοποιηθούμε ενάντια σε όλους αυτούς πού αδιαφορούν για τα προβλήματα, που υποτιμούν την νοημοσύνη μας, πού σε περιόδους κρίσης υποβαθμίζουν παραπέρα την Δημόσια Υγεία ταλαιπωρώντας όλους μας καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: