Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Το Σωματείο μας για την σημερινή ΣΥΣΚΕΨΗ Σωματείων και Οδηγών για τις ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ

      Την Παρασκευή 7/6/2013, την ημέρα της ΑΠΕΡΓΙΑΣ όλων των Νοσοκομειακών, ο Διοικητής της Υ.ΠΕ αντί να δει και να ασχοληθεί με τα προβλήματα που μας οδήγησαν σ΄ αυτήν, με περίσσεια θράσους κάλεσε σε ΣΥΣΚΕΨΗ για τις ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ, τους Διοικητές των Νοσοκομείων του ΠΠΝΡΙΟΥ και του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, καθώς επίσης και τον Διευθυντή του τοπικού ΕΚΑΒ. Μια ΣΥΣΚΕΨΗ που σκοπό και στόχο δεν είχε την συζήτηση - αντιμετώπιση του όλου προβλήματος, αλλά την νομιμοποίηση των απαράδεκτων-παράνομων και προκλητικών απόψεων του Διευθυντή του ΕΚΑΒ Πάτρας, κάτι που δυστυχώς θα δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα.

        Σ΄ αυτήν την ΣΥΣΚΕΨΗ, όπου αξίζει να τονίσουμε ο Κος Κατσίβελλας δεν κάλεσε ως όφειλε τους Εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους, όπως είχαν πράξει κατά το παρελθόν άλλοι ευρισκόμενοι στην θέση που αυτός σήμερα είναι, πάρθηκε ερήμην μας η απόφαση της παράνομης και επικίνδυνης διακομιδής των ασθενών από τούς οδηγούς των Νοσοκομείων, παρά τις πάμπολλες και αλλεπάλληλες επισημάνσεις μας.

Επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι να αποδεχθούμε αυτά τα αντιδημοκρατικά τελεσίγραφα, ούτε τις απειλές και πολύ περισσότερο να συναινέσουμε στην παράνομη και επικίνδυνη απόφαση -εντολή και κατεύθυνση,

          Σήμερα Τρίτη 11/6/13 και ώρα 9 το Πρωί

τα Δ.Σ των Σωματείων και οι ΟΔΗΓΟΙ των Νοσοκομείων του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ και του ΠΠΝΡΙΟΥ, καθώς επίσης και οι Σύλλογοι των Ιατρών, διοργανώνουμε σχετική ΣΥΣΚΕΨΗ στο Νοσοκομείο του ΠΠΝΡΙΟΥ, όπου αφού συζητήσουμε το προαναφερόμενο πρόβλημα, θα ληφθούν αποφάσεις για την δυναμική αντιμετώπιση πλέον αυτής της κατάστασης, αλλά και για την προαναφερόμενη απαράδεκτη πρακτική του Κου Κατσίβελλα.

          Δοθείσης της ευκαιρίας ακόμη μια φορά επισημαίνουμε ότι δεν είναι δυνατόν να εφαρμόσουμε κάτι που αντίκειται στην κείμενη Νομοθεσία, ότι δεν είναι δυνατόν να συμμετάσχουμε στην εκπαίδευση – κοροϊδία, σε μια εκπαίδευση πού δεν δίνει εξέλιξη και προοπτική στους οδηγούς, δεν είναι δυνατόν να νομιμοποιήσουμε τα τελεσίγραφα που εγκυμονούν κινδύνους για τούς Ασθενείς και που δυστυχώς έρχονται για να προετοιμάσουν, να ανοίξουν διάπλατα τούς δρόμους και να ενισχύσουν την είσοδο των ιδιωτών και σ' αυτόν το τομέα, επιβαρύνοντας περαιτέρω τούς πολίτες χρηματικά σ' αυτές τις δύσκολες για όλους μας περιόδους κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: