Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Παρέμβαση για τους Τραυματιοφορείς.

ΠΡΟΣ: Διοίκηση Νοσοκομείου ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ.
          Οι συνθήκες Εργασίας που επικρατούν στο τμήμα των ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ, συνθήκες που μέρα με την ημέρα γίνονται και πιο απελπιστικές, οδήγησαν ακόμη μια φορά τους Συναδέλφους Τραυματιοφορείς στο Σωματείο, όπου ζήτησαν την παρέμβασή μας, για τα εξής:
  • Κατ΄ αρχήν για το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ τους, όπου σε ημέρα μη εφημερίας μπαίνει ένας Τραυματιοφορέας στην Νέα πτέρυγα, ένας στο 409 και κανένας στο χειρουργείο, γεγονός ανεπίτρεπτο και συνάμα επικίνδυνο, πρόγραμμα καθόλου λειτουργικό.
  • Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη μεταφορά των Ασθενών από και προς το διώροφο κτίριο, όπου ακόμη δεν έχει μπει το σχετικό σκέπαστρο και το δάπεδο δεν βοηθάει στην διακίνηση των Ασθενών.
  • Το τεράστιο έλλειμμα Συνεργασίας με την Κ/Δ κλινική, σε ότι αφορά την διακίνηση των Ασθενών για υπερήχους, όπου παρά τις σχετικές συμφωνίες, αυτές δεν τηρούνται, με τεράστιες επιπτώσεις στην ελλιπέστατη από προσωπικό καθημερινή τους λειτουργία.
  • Τα τεράστια προβλήματα που δημιουργεί η απουσία ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ στην νέα πτέρυγα και το ΔΙΩΡΟΦΟ, ιδιαιτέρως στη νυκτερινή βάρδια.
  • Τις διάφορες προκλητικότατες παρεμβάσεις του Γρ. Επιστασίας στο χώρο παραμονής τους, στέγασής τους.
       Προβλήματα για τα οποία, πέρα από την σχετική τηλεφωνική μας επικοινωνία, που έγινε παρουσία των προαναφερόμενων Συναδέλφων, ζητάμε ΑΜΕΣΑ να τα δούμε σε σχετική συνάντησή μας μαζί σας, παρουσία βεβαίως των ιδίων και των εμπλεκομένων Υπηρεσιών.
                                  Aπό το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: