Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ολοκληρώθηκαν οι Εργασίες του 7ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ.

        Με την συμμετοχή 180 Συνέδρων,  από τους 186 συνολικά Εκλεγμένους Αντιπροσώπους των  Σωματείων - Μελών του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, πραγματοποιήθηκε σήμερα το 7ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ.
       Στο τέλος των εργασιών αυτού  του Συνεδρίου, όπου αξίζει να τονίσουμε ότι συμμετείχαν τα 27 από τα 34 συνολικά Σωματεία - Μέλη του Ν.Τ, είχαμε τις  εκλογικές διαδικασίες, για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, όπου τα σχετικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:
                            ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ: 186 Σύνεδροι.
                                            ΨΗΦΙΣΑΝ:  180
                                                 ΛΕΥΚΑ:      2
                                               ΕΓΚΥΡΑ:  178.
ΕΛΑΒΟΝ:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ:  50 Ψήφους, ποσοστό 28,09 %, 3 έδρες στην Εκτελεστική Γραμματεία (Αθανασόπουλος, Ευαγγελάτος, Σκεπετάρης) και μία στην Εξελεγκτική Επιτροπή.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: 39 Ψήφους, ποσοστό 21,91 %, 2 έδρες στην  Εκτελεστική Γραμματεία (Σταμούλης, Γιαννάκενας) και μία στην Εξελεγκτική Επιτροπή.
Δ.Α.Σ:  29 Ψήφους, ποσοστό 16,30 %, 2 έδρες στην  Εκτελεστική Γραμματεία (Σκιαδάς, Ντουντούμη) και μία στην Εξελεγκτική Επιτροπή.
ΔΑΚΕ: 27 Ψήφους, ποσοστό 15,16 %, 2 έδρες στην  Εκτελεστική Γραμματεία (Σουγλέρης, Βενέρης).
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ για την ΑΛΛΑΓΗ: 26 Ψήφους, ποσοστό 14,60 %, και 2 έδρες στην  Εκτελεστική Γραμματεία (Πασσάς, Αναγνωστόπουλος).
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: 7 Ψήφους, ποσοστό 3,94 %.
        Αξίζει να επισημάνουμε ότι, για πρώτη φορά από την σύσταση του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, τον Γενάρη του 1993, δεν ήταν υποψήφιος  ο επί αρκετά χρόνια Απερχόμενος Πρόεδρος Κώστας Πετρόπουλος, λόγω της εκλογής του στο ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΑΔΕΔΥ, ιδιότητα που του δίνει την δυνατότητα να συμμετάσχει στις Συνεδριάσεις κλπ δράσεις του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: