Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Λάρισα-"Λουκέτο" σε κλινική λόγω έλλειψης προσωπικού.

         Σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας της Ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής προχώρησε η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας λόγω έλλειψης προσωπικού.
         Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε το τελευταίο διάστημα στη συγκεκριμένη κλινική, είναι το γεγονός πως οι δύο γιατροί που είχαν απομείνει, έκαναν συνεχόμενες εφημερίες για σχεδόν μισό μήνα.
         Το πρόβλημα ωστόσο δεν αφορά μόνον τα περιστατικά της συγκεκριμένης κλινικής καθώς όπως εξηγεί ο πρόεδρος των Γιατρών του Νοσοκομείου Λάμπρος Καραγιώργος «δεν έχουμε όμως το κλείσιμο της συγκεκριμένης κλινικής, αφού ήταν συγχωνευμένη με τη μοναδική εκτός λεκανοπεδίου Αττικής, μονάδα αντιμετώπισης οδοντιατρικών περιστατικών ατόμων με αναπηρία».
         Τα περιστατικά νοσηλεύονταν στη συγκεκριμένη κλινική και υπό αυτή την έννοια, μπαίνει σε επισφάλεια πρακτικά και η λειτουργία μίας δεύτερης πολύ σημαντικής κλινικής για το σύνολο της χώρας, αφού στη Λάρισα νοσηλεύονται περιστατικά απ’ όλη την Ελλάδα πλην Αττικής.
        Την ίδια ώρα, επί ξυρού ακμής βρίσκονται και άλλες κλινικές του γενικού νοσοκομείου όπως η Γυναικολογική, η Ουρολογική και η Παιδιατρική.
Πηγή:onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: