Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
        Με το Ν. 4533/2018 άρθρο 9 καθιερώνεται η Ηλεκτρονική Αξιολόγηση.
         Η ΠΟΕΔΗΝ και η ΑΔΕΔΥ προκήρυξαν Απεργία – Αποχή από την Αξιολόγηση, όπου ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ και εμείς, το Σωματείο Εργαζόμενων στο Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.
        Σας καλούμε να μην δώσετε κανένα στοιχείο που θα σας ζητηθεί σε εφαρμογή της ΔΑΠΔΕΠ/Φ.2/31/οικ.14951 (ΑΔΑ: 6ΨΩΛ465ΧΘΨ-3Ο1) εγκυκλίου για την Ηλεκτρονική Αξιολόγηση, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την διαμόρφωση του ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ .
       Επίσης το ίδιο θα πρέπει να πράξουν και οι υπάλληλοι των Διευθύνσεων Διοικητικών Υπηρεσιών που θα επιφορτισθούν με το έργο της καταγραφής των απαιτούμενων στοιχείων των υπαλλήλων ώστε να συμπληρωθεί το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αξιολόγησης, δηλώνοντας ότι ΑΠΕΡΓΟΥΝ – ΑΠΕΧΟΥΝ. ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ με την ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ που κήρυξαν και από το καθήκον της συμπλήρωσης στοιχείων που αφορούν την Αξιολόγηση.
        
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ-ΜΕΛΗ ΜΑΣ να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ και να γυρίσουν την πλάτη στις διαδικασίες και αυτής της ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, που δεν διαφέρει σε τίποτε με τις προηγούμενες που απορρίψαμε με την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ.
      Κι΄ αυτή Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ θα μείνει στα χαρτιά και εν προκειμένω στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές.
Σχετικές διατάξεις στους παρακάτω σύνδέσμους
Σχετικά Αρχεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: