Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Νοσοκομείο ΛΗΜΝΟΥ: Κραυγή αγωνίας και απόγνωσης από μια γυναίκα καρκινοπαθή, επειδή σταμάτησαν οι χημειοθεραπείες στο Νοσοκομείο, στη χθεσινή σύσκεψη που οργάνωση ο Ιατρικός Σύλλογος Λήμνου και το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Νοσοκομείο ΛΗΜΝΟΥ
Κραυγή αγωνίας και απόγνωσης από μια γυναίκα καρκινοπαθή επειδή σταμάτησαν οι χημειοθεραπείες στο Νοσοκομείο στη χθεσινή σύσκεψη που οργάνωση ο Ιατρικός Σύλλογος Λήμνου και το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου στην οποία παραβρέθηκε και η ΠΟΕΔΗΝ.
Καλούμε τον Υπουργό Υγείας να δώσει λύση.

       Δημοσιοποιήσαμε τα προβλήματα του Νοσοκομείου Λήμνου που προκύπτουν από την έλλειψη γιατρών ειδικά στο χειρουργικό και παθολογικό τομέα. Σταμάτησαν να γίνονται χειρουργεία καθότι υπάρχει μόνο ένας επικουρικός χειρουργός και είναι μόνο μία παθολόγος η οποία αρνείται να κάνει τις χημειοθεραπείες που τις έκανε μέχρι σήμερα, γιατί δεν είναι στα καθήκοντά της όπως είπε στη χθεσινή σύσκεψη.
       Η Ογκολόγος του Νοσοκομείου λείπει πέντε χρόνια με αναρρωτική άδεια με σοβαρό πρόβλημα υγείας.
       Κραυγή αγωνίας και απόγνωσης εξέφρασε γυναίκα καρκινοπαθής στη χθεσινή σύσκεψη. Ανέδειξε την ταλαιπωρία , την αδυναμία των καρκινοπαθών του νησιού να ταξιδεύουν κάθε 18 ημέρες στην Αθήνα να κάνουν χημειοθεραπείες.
         Καλούμε τον Υπουργό Υγείας να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα είτε εκ των έσω όπως γινόταν μέχρι σήμερα είτε με πρόσληψη επικουρικού ογκολόγου, καθότι οι καρκινοπαθείς του νησιού είναι σε απόγνωση. Σε ένα Νοσοκομείο που είναι διοικητικά ακέφαλο από τον Οκτώβριο 2018.
Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: