Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Η ΑΠΟΦΑΣΗ της 26ης – 9η /1 & 5 - 9 - 2023, Εκτάκτων Συνεδριάσων του Δ.Σ. του Σωματείου μας.

Την Παρασκευή 1/9/23 και ώρα 10:30 π.μ., συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. του Σωματείου μας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου μας, Μιχάλη Στελλάτου και της Γενικής Γραμματέως, Πετροπούλου Κων/νας, με το εξής παρακάτω θέμα:

1.    Οι επικείμενες μετακινήσεις Προϊσταμένων στη Διοικητική Υπηρεσία.

Σ’ αυτή τη συνεδρίαση 1/9/23, όπου απουσίαζαν οι: Στεφανάτος Θ., Μαυρίκη Ε., Βέρρας Γ., Σουγλέρης Χρ., Ασλανίδη Αικ.,  Χαβελέ Α., Μανωλοπούλου Χ. και αφού δεν διαπιστώθηκε η προβλεπόμενη απαρτία με την παρουσία των: Στελλάτου Μ., Παλιοκώστα Β., Σταμόπουλος Β., Πετρόπουλος Κ., Πετροπούλου Κων/να, και Λιώλη Β. αναβλήθηκε η Συνεδρίαση.

Την Τρίτη 5/9/23 και ώρα 12:00 μ.μ., συνεδρίασε εκτάκτως και πάλι το Δ.Σ. του Σωματείου μας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου μας, Μιχάλη Στελλάτου και της Γενικής Γραμματέως, Πετροπούλου Κων/νας, με το εξής παρακάτω ίδιο θέμα:

1.    Οι μετακινήσεις Προϊσταμένων στη Διοικητική Υπηρεσία.

Σ’ αυτή τη συνεδρίαση 5/9/23, όπου απουσίαζαν οι: Στεφανάτος Θ., Σταμόπουλος Β., Βέρρας Γ., Σουγλέρης Χρ., Ασλανίδη Αικ.,  Χαβελέ Α., Μανωλοπούλου Χ. και αφού δεν διαπιστώθηκε η προβλεπόμενη απαρτία με την παρουσία των: Στελλάτου Μ., Παλιοκώστα Β., Πετρόπουλος Κ., Πετροπούλου Κων/να, Μαυρίκη Ε., και Λιώλη Β. αναβλήθηκε και πάλι η Συνεδρίαση.

 

 

 

Δ.Σ.   ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «Ο  ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: