Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΗ της 4ης/11.4.2011 Συνεδρίασης του Δ.Σ του Σωματείου μας.

          Την ΔΕΥΤΕΡΑ 11/4/2011, συνεδρίασε το Δ.Σ του Σωματείου μας, με τα παρακάτω θέματα:

Ι. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΔΕΔΥ – ΠΟΕΔΗΝ.
ΙΙ. ΔIAΦOΡA TΡEXONTA ZHTHMATA.
Σ΄ αυτήν την Συνεδρίαση, από την οποία απουσίαζαν οι: Στεφανάτος, Νιάχου και Χατζηλάμπρου, μετά από σχετική εισήγηση του Προέδρου του Σωματείου μας, που αναφέρθηκε,
  • τόσο στις αγωνιστικές πρωτοβουλίες της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ για το
Νέο Μισθολόγιο, τα πρόσθετα οικονομικά μέτρα που επίκεινται να παρθούν
για την αντιμετώπιση του ελλείμματος και τις συγχωνεύσεις που
επίκεινται να γίνουν στο χώρο της Υγείας.
  • οσο και στα ζητήματα πού έχουν να κάνουν με την καθημερινή λειτουργία του ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ, τις μεγάλες ελλείψεις υλικών, την μη πληρωμή των δεδουλευμένων μας, τις δυσκολίες πού θα έλθουν, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, από την υποχρηματοδότηση και τους μειωμένους προϋπολογισμούς, τα ζητήματα της παραίτησης του Διοικητή και βεβαίως τις εξελίξεις στα κτιριακά μας.
και αφού ακολούθησαν οι σχετικές τοποθετήσεις των παρευρισκόμενων μελών, η διαλογική συζήτηση στα προαναφερόμενα θέματα που συζητήθηκαν διεξοδικά
                         Α ΠΟ Φ Α Σ Ι Σ Α Μ Ε
Την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μας στις σχετικές αγωνιστικές πρωτοβουλίες αυτής της περιόδου, αναδεικνύοντας όλα τα προαναφερόμενα, ως εξής:

  • Την προτροπή μας κατ΄ αρχήν στο Ν. Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ για διοργάνωση σχετικού ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ, για όλα αυτά τα προαναφερόμενα ζητήματα, στην πόλη μας την ΤΕΤΑΡΤΗ 13/4/2011 και μάλιστα το Απόγευμα, έξω από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας.
  • ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ όλων των Συναδέλφων – Μελών μας, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/4/11 στις 08:00 πμ στο Ταχύρυθμο και στη συνέχεια ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ όλων μας στην 6η Υ.ΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: