Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Παρέμβαση για τα προβλήματα των Ηλεκτρολόγων.

                                                                 Αριθμ. Πρωτ:….….....74.
                                                                 Πάτρα………........1.4.11.
 ΠΡΟΣ:  Διοίκηση Νοσοκομείου ΑΓ ΑΝΔΡΕΑ.
                                         
    Τα προβλήματα των Συναδέλφων  HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ, όπως αυτά κατατέθηκαν στη σημερινή   συνάντησή μας  μαζί τους, είναι αρκετά και μάλιστα πολύ σοβαρά και βεβαίως χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης.
          Το μεγαλύτερο και το πιο σημαντικό πρόβλημα  γι΄ αυτούς τους Συναδέλφους είναι οι μεγάλες ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ελλείψεις που καθημερινά καθιστούν ΑΔΥΝΑΤΗ αλλά και  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ την λειτουργία τους.
         Oι ελάχιστοι εναπομείναντες Συνάδελφοί μας στο προαναφερόμενο τμήμα, δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών των τριών διαφορετικών κτιρίων ευθύνης τους, των κτιρίων με τς ειδικές ιδιαιτερότητες που αυτά έχουν, όπως είναι οι λειτουργίες Υποσταθμού υψηλής τάσης, Χειρουργείων, ΜΕΘ, Μ/Ε, Κ/Δ, Νεογνικό κλπ άλλων.
        Παρακαλούμε λοιπόν την άμεση παρέμβασή σας, στην κατεύθυνση ενίσχυσης με προσωπικό του προαναφερόμενου τμήματος, για την αντιμετώπιση του προαναφερόμενου προβλήματος, που θα επιδεινωθεί με τις επικείμενες συνταξιοδοτήσεις. Την αντιμετώπιση  του προβλήματος πού καθημερινά εγκυμονεί κινδύνους  για τούς οποίους σας καθιστούμε υπευθύνους, κίνδυνοι που απορρέουν από την παρουσία ενός μόνον Ηλεκτρολόγου ανά βάρδια, κάτι πού αντίκειται στις κείμενες διατάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: