Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Aποφάσεις Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ.

ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία Μέλη μας.   

          Ο Ελληνικός λαός και ιδιαιτέρως όλοι εμείς οι Εργαζόμενοι του Δημόσιου τομέα, βιώνουμε μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση, πρώτοι και πάνω απ΄ όλους την κρίση.
        Τα μέτρα πού παίρνονται, το ένα μετά το άλλο, αφαιρούν χρόνιες  κατακτήσεις μας, επιδεινώνοντας έτσι περαιτέρω το βιοτικό και εργασιακό μας επίπεδο.
          Απέναντι σ΄ αυτά τα αλλεπάλληλα κτυπήματα πού δεν έχουν τελειωμό, δεν μπορούμε και δεν πρέπει να μένουμε Αδιάφοροι και Θεατές.
          Επιβάλλεται και πρέπει με την έναρξη της Νέας Συνδικαλιστικής Χρονιάς, που σηματοδοτείται με το καθιερωμένο πλέον Συλλαλητήριο της ΔΕΘ, συσπειρωμένοι όλοι γύρω από τα Συνδικάτα μας, να ξεκινήσουμε ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ – ΕΝΩΤΙΚΟΥΣ και ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
          Ετσι λοιπόν με δεδομένη την  προαναφερόμενη κατάσταση, στην Συνεδρίαση του Γενικού μας Συμβουλίου την Τετάρτη 31/8/11, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ των Συνδικάτων,  πού γίνεται στα πλαίσια της ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη, το ΣΑΒΒΑΤΟ 10/9/11 και για το οποίο υπάρχει σχετικό Απεργιακό Υλικό (Αφίσα), που  μπορείτε να παραλάβετε από τον  1ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και να το διακινήσετε στους χώρους ευθύνης σας .
          Στα πλαίσια αυτά λοιπόν, σας καλούμε να συμμετάσχουμε όλοι, με όσο πιο πολλές δυνάμεις μπορούμε σ΄ αυτήν την Κινητοποίηση, εκφράζοντας την αντίθεσή μας σε όλα εκείνα πού μας επιβάλλονται, στο όνομα της οικονομικής  κρίσης πού δεν δημιουργήσαμε εμείς και  για την οποία δεν ευθυνόμαστε καθόλου μα καθόλου εμείς.
         Για τον σκοπό αυτά παρακαλούμε, μέχρι την 7/9/11 να μας γνωστοποιήσετε τις σχετικές συμμετοχές σας, αρχής γενομένης από τα Μέλη των Δ.Σ – τα Συνδικαλιστικά σας Στελέχη, προκειμένου να κλείσουμε τα Λεωφορεία πού θα χρειαστούν, των οποίων την δαπάνη εξυπακούεται ότι θα καλύψουν τα Σωματεία -  Μέλη μας, ανάλογα με την συμμετοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: