Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

H AΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ για τις Δηλώσεις του Υπουργού Υγείας.

          AΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ οι ΑΠΟΨΕΙΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Υπουργού Υγείας, απόψεις πού δυστυχώς εκφράστηκαν  από το Βήμα της Βουλής, δηλώσεις και απόψεις πού σαφώς είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΕΣ από το σύνολον των Δημοσίων Υπαλλήλων της χώρας μας πού τρέφουν τα μένεα απέναντι στον προαναφερόμενο προκλητικότατο Υπουργό, πού πέρασε πλέον τα εσκαμμένα.
                Κύριε Λοβέρδο
      Επειδή η γλώσσα σας τρέχει της διανοίας σας, σας  γνωρίζουμε ότι για την κατάσταση της χώρας μας δεν ευθύνονται οι Δημόσιοι Υπάλληλοι – πού πρώτοι και πάνω απ΄ όλους πληρώνουν την κρίση – αλλά οι πολιτικές πού εφαρμόστηκαν και εφαρμόζονται στη χώρα μας.
    Επίσης σας Υπενθυμίζουμε ότι οι Πολίτες δεν ταλαιπωρούνται από τούς Δημοσίους Υπαλλήλους.  Δυστυχώς όλοι μας, τόσο οι Πολίτες όσο και οί Δημόσιοι Υπάλληλοι ταλαιπωρούνται και υποφέρουν από την Κυβερνητική Πολιτική, πού και εσείς Κύριε Λοβέρδο υπηρετείται με  πάρα πολύ μεγάλη θέρμη, εξ΄ ού και τα   εύσημα πού παίρνεται  από την Τροϊκα.
          Ολοι οι Ελληνες πολίτες κύριε Λοβέρδο, δυστυχώς ταλαιπωρούνται και από την πολιτική σας στο χώρο της Υγείας, μιά πολιτική πού φέρνει το ¨ΕΣΥ¨ πάρα πολλά χρόνια πίσω.
           Γι΄ αυτό λοιπον μην προκαλείται. Η σιωπή σ΄ αυτή τη φάση είναι χρυσός.
     ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ λοιπόν τον προαναφερόμενο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ Υπουργό. ΚΑΛΟΥΜΕ τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ άμεσα να τον επαναφέρει στήν Τάξη, γιατί οι απόψεις πού εξέφρασε, σίγουρα δεν εκράζουν το ΠΑΣΟΚ και  νομίζουμε ότι δεν εκφράζουν ούτε την κυβέρνηση.
                ....................................
         Διαβάστε επίσης την σχετική ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.adedy.gr/adedy_cms_files/dynamic/c1157694/file/0/892011-4_el_GR.doc
Διαβάστε λοιπά σχετικά κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.attacktv.gr/Pages/viewArticle.aspx?FilterField1=Locality&FilterValue1=Ελλάδα&ID=40104
          Kάνοντας κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο, διαβάζετε τι προκάλεσε τις προαναφερόμενες αντιδράσεις μας:  http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4655352

Δεν υπάρχουν σχόλια: