Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Παρέμβαση του Σωματείου μας για την ΣΧΟΛΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Νοσοκομείου "ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ"

          Σε απόγνωση οι μαθητές της Νοσηλευτικής Σχολής του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»! Δεν έχουν βιβλία, δεν έχουν αίθουσες διδασκαλίας, με αποτέλεσμανα να μήν  γίνονται μαθήματα και να αναγκάζονται να πηγαινοέρχονται... χωρίς αποτέλεσμα!
          Γι΄ αυτά τους τα προβλήματα οι μαθητές της Σχολής απευθύνθηκαν στο Σωματείο μας, ζητώντας στήριξη και βοήθεια.
          Ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Κώστας Πετρόπουλος, στη προαναφερόμενη σχετική συνάντησή του με τούς μαθητές, αφού τούς ενημέρωσε  για την πρωτοβουλία του και την παρέμβασή του στο Δ.Σ του Νοσοκομείου, για να βρεθεί λύση στο στεγαστικό τους πρόβλημα, παρέμβηκε αμέσως ενώπιόν τους:
- Τόσο στην Διευθύντρια της Σχολής έτσι ώστε αμέσως να δοθούν οι σχετικές κάρτες, για να μην επιβαρρύνονται στίς  μετακινήσεις τους, παρέμβαση πού έγινε αποδεκτή και δρομολογήθηκε ήδη. 
- Οσο και στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, τον Κον Παναγιωτόπουλο, προκειμένου να βρεθούν  απότην Πρωτοβάθμια ή Μέση Εκπαίδευση οι απαιτούμενες αίθουσες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων τους.  
         Μετά την θετική ανταπόκριση του Κου Παναγιωτόπουλου, για προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο προαναφερόμενο ζήτημα μέσα στίς επόμενες ημέρες, ζήτημα για το οποίο ήδη είχε απευθυνθεί και το Δ.Σ του Νοσοκομείου, μετά την προαναφερόμενη παρέμβαση του Προέδρου του Σωματείου μας, ό Πρόεδρος του Σωματείου μας ζήτησε από την Διευθύντρια της Σχολής να ξεκινήσουν αμέσως τα μαθήματα  στίς υπάρχουσες ελλειπείς λόγω σεισμού υποδομές μας, κάνοντας μάθημα πρωϊ - απόγευμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: