Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Παρέμβαση του Σωματείου μας για τα Προβλήματα των Εργαζόμενων στο Τηλεφωνικό Κέντρο.

Αριθμ. Πρωτ:……...............97.
Πάτρα………...............21.6.12.                    ΠΡΟΣ: ΔΚΣΗ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
   
           Τα προβλήματα των Συναδέλφων – Εργαζόμενων στo THΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, όπως αυτά κατατέθηκαν στη συνάντηση που είχαμε  μαζί τους την ΤΕΤΑΡΤΗ 20/6/12, είναι αρκετά και μάλιστα πάρα πολύ σοβαρά. 
          Το μεγαλύτερο και το πιο σημαντικό πρόβλημα  και γι΄ αυτούς τους Συναδέλφους μας, είναι οι μεγάλες ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Ελλείψεις πού έχουν φθάσει σε δραματικά επίπεδα μετά  τις  πρόσφατες Συνταξιοδοτήσεις και κυρίως μετά τις  τελευταίες  4 μετακινήσεις.
           Για την ομαλή, την καλή λειτουργία του προαναφερόμενου τμήματος, επιβάλλεται και πρέπει:
-         Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΜΕΣΑ του προαναφερόμενου τμήματος τουλάχιστον με δύο επιπλέον άτομα, είτε μέσω της επιστροφής των μετακινημένων, είτε μέσω άλλων λύσεων.
-         Η αντιμετώπιση ΑΜΕΣΑ του ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ τους προβλήματος. Την λειτουργία τους σε  χώρους λειτουργικούς και ασφαλείς, με τουαλέτες κλπ δυνατότητες για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.
-         Η ενίσχυση άμεσα με τον άκρως απαραίτητο ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, όπως compiuter τηλεφωνικού καταλόγου, πρόγραμμα για τυφλούς, ασύρματο τηλέφωνο και βεβαίως ηχητικό προώθησης κλήσεων στους αποδέκτες παρακάμπτοντας το τηλεφωνικό κέντρο.              
          Για τα προαναφερόμενα προβλήματα, που δεν είναι και τα μόνα, επιβάλλεται και πρέπει ΑΜΕΣΑ συνάντηση μαζί σας, προκειμένου να βρεθούν οι άκρως απαραίτητες λύσεις, δεδομένου ότι η επικρατούσα κατάσταση στο  συγκεκριμένο τμήμα είναι πάρα πολύ σοβαρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: