Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Γεμάτα τα Νοσοκομεία εξαιτίας των εποχικών ιώσεων - "Μάχη" για ένα κρεβάτι.

         Δεν  έχουν τέλος οι περιπέτειες στα νοσοκομεία της Πάτρας, τα οποία είναι επιβαρυμένα λόγω των εποχιακών ιώσεων. Δεν φτάνει όμως ο μεγάλος όγκος των περιστατικών που δέχονται είναι και το γεγονός ότι ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχουν να αντιμετωπίσουν τις στρεβλώσεις του συστήματος. Πληροφορίες του tempo24.gr αναφέρουν ότι σε καθημερινή βάση προκύπτουν προβλήματα με ένα σημαντικό αριθμό ασθενών, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι. Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών δεν έχει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες υγείας, αλλά σε περιορισμένες, με αποτέλεσμα να προκύπτουν σοβαρά προβλήματα νοσηλείας.
        "Σε λίγο ασφαλισμένοι και ανασφάλιστοι θα δίνουν μάχη μεταξύ τους ποιος δικαιούται να πιάσει το κρεβάτι" έλεγαν στο tempo24.gr νοσηλευτικοί κύκλοι, τονίζοντας την ανάγκη να αποσαφηνιστούν οι καλύψεις για τους ανασφάλιστους και να υπάρξει ένα νέο καθεστώς.
      Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, λόγω της κακοκαιρίας, άρχισε να επανεμφανίζεται και το φαινόμενο των αστέγων που δηλώνουν ασθενείς για να νοσηλευτούν, προκειμένου να βρουν στέγη, ζεστασιά και φαγητό όσο διαρκούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Aναδημοσίευση απο Tempo24.

Δεν υπάρχουν σχόλια: