Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Mε μεγάλη επιτυχία η χθεσινή Στάση Εργασίας και η Συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ.


ΑΘΗΝΑ 05/12/2016
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 1691
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
      Σήμερα 12 ΜΑΗ ημέρα του Νοσηλευτικού Προσωπικού η ΠΟΕΔΗΝ πραγματοποίησε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 8:00 π.μ. -. 12μεσ . ΣΥΓΚΕΤΝΡΩΣΗ Έξω ΚΑΙ Από Το Υπουργείο Υγείας. Αναρτήθηκαν ΠΑΝΟ Της ΠΟΕΔΗΝ που αναδεικνύουν τις καταστροφικές Πολιτικές που ασκεί το η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ Τομέα Της Υγείας Από τις οποίες κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές .
       Επίσης η ΠΟΕΔΗΝ κρέμασε σε μανταλάκια Ματωμένες μπλούζες οι οποίες έγραφαν:         
                                                     ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΝ ΖΩΕΣ ΣΤΟ ΕΣΥ
     Ακολούθησε Πορεία ΣΤΟ Υπουργείο Εργασίας προκειμένου ΝΑ ζητήσουμε ΤΗΝ ένταξη ΣΤΑ ΒΑΕ ΚΑΙ ΓΙΑ Άλλη ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Πίσω η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Τον Νόμο που διαλύει ΤΗΝ Κοινωνική Ασφάλιση. 
         Ο Υπουργός Εργασίας αρνήθηκε να μας συναντήσει. Βρήκαμε κατεβασμένα κάγκελα στο Υπουργείο Εργασίας. Θα μας ξαναβρεί πολλές φορές μπροστά του ο κος Κατρούγκαλος.
       Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και καταθέσαμε την εξής ΑΝΑΦΟΡΑ.
..................................................................................................................................................................
Διαβάστε ολόκληρη την σχετική ανάρτηση της ΠΟΕΔΗΝ, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί:  http://www.poedhn.gr/deltia-typoy/item/1625-megali-epityxia-i-stasi-ergasias-kai-i-sygkentrosi-tis-poedin

Δεν υπάρχουν σχόλια: