Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Παραμένουν στην ΠΥΛΗ τα ΠΑΝΟ μας, για να θυμίζουν στους ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ και την ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ της ΕΠΙΛΥΣΗΣ τους.

  Με δεδομένο οτι δεν αντιμετωπίστηκε κανένα από τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον χώρο της υγείας, ζητήματα που έχουν να κάνουν με την  ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ και την ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ του συστήματος, ζητήματα που αγγίζουν και αφορούν και το Νοσοκομείο μας, το οποίο:
   -  αντί να έχει αύξηση του προϋπολογισμού, όπως επιβάλλει η μετασεισμική του λειτουργία και  όπως διεκδικούμε, τουλάχιστον κατά 40%, έχει μείωση έναντι ακόμη και του 2016.
   - αντι να έχει προσλήψεις, όπως επιβαλλόταν από την επαναλειτουργία του 7ορόφου κτιρίου, δυστυχώς συνεχίζουμε να καταγράφουμε πάνω από 400 κενές οργανικές θέσεις.
   - και αντί να έχουμε σοβαρούς σχεδιασμούς και δρομολόγηση των άκρως αναγκαίων και απαραίτητωννέων κτιριακών υποδομών, έχουμε μια περίεργη στασιμότητα, ίσως και συνειδητή αδιαφορία.
αντιλαμβάνεστε ότι τα ΠΑΝΟ του Σωματείου μας, που είναι αναρτημένα στην πύλη του Νοσοκομείου και που εκ νέου σας κοινοποιύμε, είναι επίκαιρα όσο ποτέ, γι΄ αυτό και παραμένουν εκεί για να θυμίζουν σε όλους και ιδιαιτέρως στους κυβερνώντες τα προβλήματα του χώρου μας και την ανάγκη επίλυσής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: