Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Ο Πρόεδρος Της ΑΔΕΔΥ Στο “ALPHA ΠΡΩΙΝΟ”: “Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη Έχει Βάλει “Απέναντί” Της Τα Μαζικά Κινήματα Στη Χώρα” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

    Ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Δημήτρης Μπράτης, μίλησε στην εκπομπή “ALPHA ΠΡΩΙΝΟ” με τον Άγγελο Γαβρή και την Λυδία Κοκκινά.
Σε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη, ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ τοποθετήθηκε για όλα τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας ασκώντας δριμύτατη κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη που έχει μπει “απέναντι” από τα μαζικά κινήματα.
Μαζική ήταν η συμμετοχή των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη χθεσινή, Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, 24ωρη απεργία των Ομοσπονδιών (ΔΟΕ – ΟΛΜΕ), σε ποσοστά που ξεπέρασαν το 70%, την οποία στήριξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με στάση εργασίας σε όλο το Δημόσιο.
Οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τη δική τους απάντηση στην αντιεκπαιδευτική και αυταρχική πολιτική της Κυβέρνησης και της Υπουργού Παιδείας, με τη μαζική συμμετοχή τους στα συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις της χώρας.
Ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν! Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έχει πάρει απόφαση ενάντια στις ηλεκτρονικές αρχαιρεσίες και η απόφαση αυτή έχει γίνει πράξη τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και άλλες Ομοσπονδίες με συντριπτικά ποσοστά αποχής από την ψηφιακή κάλπη.
Ακούστε το ΗΧΗΤΙΚΟ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: