Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ: Πρόταση για νέο όροφο στο Νοσοκομείο της Πάτρας «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»

Τ
ο ζήτημα του Νοσοκομείου Πατρών «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» έθεσε ο βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος στη σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό στα Καλάβρυτα.
Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ανέπτυξε διεξοδικά το κτιριακό πρόβλημα στο Νοσοκομείο «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» και στο 409 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου η ταλαιπωρία των πολιτών αλλά και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού είναι συνεχής και καθημερινή, ιδιαίτερα τις ημέρες των εφημεριών, σε βαθμό που να αποτελεί προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. «Οι πολίτες θα πρέπει να απολαμβάνουν υψηλές παροχές υγειονομικής περίθαλψης, ειδικά τώρα που οι κοινωνικές αντοχές δοκιμάζονται σκληρά.
          Με δεδομένο ότι το οκταόροφο κτίριο του Νοσοκομείου θα αργήσει να κατασκευαστεί, ζήτησα την άμεση κατασκευή του 3ου ορόφου της Νέας Πτέρυγας και προσωπικά από τον Πρωθυπουργό την παρέμβασή του για την κατασκευή του έργου αυτού» ανέφερε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος.
          Σε συνέχεια υλοποίησης του στόχου αυτού, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος συναντήθηκε χθες Τρίτη με τον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Τιμοσίδη, όπου ανέλυσε πάλι με λεπτομέρεια το πρόβλημα και ζήτησε τον άμεσο συντονισμό των Υπηρεσιών του Υπουργείου, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η κατασκευή του έργου, που είναι ζωτικής σημασίας για την Πάτρα αλλά και την ευρύτερη περιοχή.
          «Ο Υφυπουργός συμφώνησε με την αναγκαιότητα της κατασκευής του έργου και υποσχέθηκε ότι θα συζητήσει το θέμα με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Λοβέρδο και θα προβεί πολύ σύντομα σε ανακοινώσεις» δήλωσε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: