Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Aκόμη μια ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Σωματείου μας για τον Διορισμό ΔΙΟΙΚΗΤΗ στο Νοσοκομείο.

                       Κ.  Υπουργέ
          Το σεισμόπληκτο Νοσοκομείο της Πάτρας ο  ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ, σε λίγες ημέρες κλείνει έναν μήνα χωρίς ΔΙΟΙΚΗΤΗ, χρόνος τεράστιος αν λάβουμε υπ΄ όψιν μας  την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
          Η προσπάθεια επαναλειτουργίας του, οι κτιριακές του εκκρεμότητες κλπ άλλα προβλήματα πού αντιμετωπίζει, δεν του επιτρέπουν να μένει ούτε μία ημέρα ΑΚΕΦΑΛΟ.
         Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ Διοικητή, κάτω απ΄ αυτές τις προαναφερόμενες συνθήκες μας εξοργίζει και  μας εξοργίζει διπλά όταν βλέπουμε σε άλλα Νοσοκομεία που έπαψαν να έχουν Διοικητή την ίδια ημέρα με εμάς (Παν/κό Ιωαννίνων), παρ΄ ότι δεν έχουν τα ίδια με εμάς προβλήματα,  αυτά να αποκτούν Διοικητή και εμείς να παραμένουμε ΑΚΕΦΑΛΟΙ και μάλιστα να συζητείται προκλητικά η τοποθέτηση ΚΟΙΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ με το ΠΠΝΡΙΟΥ, ΚΟΙΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ σε δύο  μεγάλα Νοσοκομεία πού αντιμετωπίζουν τεράστια  προβλήματα.
          Αναρωτιόμαστε λοιπόν, μόνον στην Πάτρα θα γίνουν Συγχωνεύσεις, στο όνομα των οποίων δεν διορίζεται ακόμη νέος Διοικητής; Στα Γιάννενα πού υπάρχουν μόνον δύο Νοσοκομεία δεν θα προκύψουν ενιαίες Διοικήσεις,  πού λίγες ημέρες πριν απ΄ αυτές διορίζεται νέος Διοικητής;
       Ειλικρινά   δεν  μπορούμε  να  κατανοήσουμε  αυτά  τα  παιχνίδια.
                                             Γι΄ αυτό
Απαιτούμε να διορίσετε  ΑΜΕΣΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ και μάλιστα αποκλειστικής Απασχόλησης. Αποκλειστικά  και μόνον για τον ΑΓ.   ΑΝΔΡΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: