Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ για την Επέτειο του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

         Το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ  ΤΙΜΑ την ηρωϊκή εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου, την εξέγερση των Εργαζόμενων και του Ελληνικού Λαού τον Νοέμβρη του 1973.
          Η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ του 1973 και τα συνθήματα τής τότε εξέγερσης, 38 χρόνια μετά παραμένουν πάντα επίκαιρα.
          Τα μηνύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, είναι επίκαιρα ειδικά σήμερα πού καταπατούνται τα δικαιώματα και οι κατακτήσεις των Εργαζόμενων, των ανέργων, των Συνταξιούχων και της Νεολαίας.
         Η φετινή επέτειος του Πολυτεχνείου βρίσκει τούς Ελληνες Πολίτες, αντιμέτωπους με την ΑΝΕΡΓΙΑ, την ΛΙΤΟΤΗΤΑ, τις ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ στα εισοδήματά τους και τις ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ στις Εργασιακές τους σχέσεις και τα Ασφαλιστικά τους Δικαιώματα, βρίσκει τούς Εργαζόμενους σε κινητοποιήσεις για την επιβίωσή τους.
           Με αφορμή τον φετινό εορτασμό ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τούς Εργαζόμενους όλους τούς Πολίτες να συμμετάσχουν ΜΑΖΙΚΑ-ΕΝΩΤΙΚΑ και ΕΙΡΙΝΙΚΑ, στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 06:00 το Απόγευμα της 17ης του Νοέμβρη, μπροστά στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ της Κορίνθου και στη σχετική Πορεία πού διοργανώνουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι.
                        ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ
την κρίση να την πληρώσουν εκείνοι πού την δημιούργησαν και όχι ο Λαός πού οδηγείται δυστυχώς στην φτώχεια και την Εξαθλίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: