Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Με τον Υπουργό Υγείας Συναντάται αύριο στις 12 το Σωματείο μας.

           Το Υπουργείο Υγείας επισκέπτεται αύριο Τρίτη 1η Οκτώβρη στις 12:00 το μεσημέρι, το Δ.Σ του Σωματείου μας, προκειμένου να συναντηθεί με τον Υπουργό Υγείας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και οι Συνάδελφοι-Εργαζόμενοι σ΄ αυτό.
          Στη συνάντηση αυτή, όπου θα  συμμετάσχουν όλα τα Μέλη του  Δ.Σ του Σωματείου μας, θα τεθούν όλα εκείνα τα ζητήματα, όπως αυτά ομόφωνα προσδιορίστηκαν στη συνεδρίαση της παρασκευής 27/9/13, ζητήματα που έχουν να κάνουν με: 
  • Τις εκκρεμότητες στα Κτιριακά μας και ιδιαιτέρως η επικίνδυνη στασιμότητα των εργασιών του 7ορόφου, αλλά και η μη πλήρη επαναλειτουργία του άκρως απαραίτητου διωρόφου κτιρίου, που αν και έτοιμο παραμένει προκλητικότατα κλειστό, λόγω των ελάχιστων πιστώσεων που χρειάζονται.
  • Τις εκκρεμότητες στον ΟΡΓΑΝΙΣΜΌ του Νοσοκομείου.
  • Την ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ του Νοσοκομείου, τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, που δεν εγγυώνται την ομαλή και σωστή λειτουργία του Νοσοκομείου για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
  • Τις μεγάλες ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ελλείψεις που καθημερινά μεγαλώνουν επικίνδυνα, λόγω των πάρα πολλών συνταξιοδοτήσεων.
  • Τις ελλιπείς πιστώσεις για τις ΑΡΓΙΕΣ και τα ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ μας και ιδιαιτέρως οι οφειλές των προηγούμενων μηνών.¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: