Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Εννέα διοικητές της 6ης ΥΠΕ παρέλαβαν έγγραφα άμεσης απομάκρυνσης

         Έγγραφα άμεσης απομάκρυνσης άρχισαν να παραλαμβάνουν Διοικητές Νοσοκομείων, γεγονός που πιστοποιεί την εκκίνηση της διαδικασίας αντικατάστασης των διοικήσεων από το Υπουργείο Υγείας. Ωστόσο, ο Διοικητής του Γ. Νοσοκομείου Ηλείας κ. Βασίλης Δημόπουλος αν και είχε υποβάλλει την παραίτησή του από τις 27 Απριλίου του 2015 ανταποκρινόμενος στο αίτημα του τότε υπουργού Π. Κουρουμπλή και του διοικητού της 6ης ΥΠΕ κ. Γ. Γιαννόπουλου που είχαν ζητήσει τις παραιτήσεις όλων των διοικητών των Νοσοκομείων, εν τούτοις δεν παρέλαβε έγγραφο άμεσης απομάκρυνσης και μέχρι νεωτέρας παραμένει στη θέση του.

         Όπως δήλωσε στην «Πρωϊνή» ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιώργος Γιαννόπουλος, δεν είναι απαραίτητο να απομακρυνθούν όλοι οι διοικητές που είχαν υποβάλλει παραιτήσεις, καθώς η διαδικασία της αξιολόγησης των διοικητών δεν έχει ολοκληρωθεί και το υπουργείο Υγείας προχώρησε σε παύση των καθηκόντων τους για  όσους είχαν αξιολογηθεί αρνητικά.  Εν προκειμένω λοιπόν  ο κ. Δημόπουλος δεν αξιολογήθηκε σε πρώτη φάση αρνητικά για τη θητεία του, αλλά  θα περάσει πιθανότατα από προφορική συνέντευξη και θα αξιολογηθεί και άρα παραμένει στη θέση του μέχρι να τελειώσει η διαδικασία, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα αντικατασταθεί.

        Το επόμενο βήμα μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών αξιολόγησης, θα είναι η προκήρυξη για την κάλυψη των θέσεων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών με ανοιχτή πρόσκληση.

Aναδημοσίευση από το The Best.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: