Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Πανηπειρωτική Στάση Εργασίας ΣΗΜΕΡΑ Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, από την ΑΔΕΔΥ.

Απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής
Κήρυξη Στάσης Εργασίας για Νομαρχιακά Τμήματα Ηπείρου
Συγκέντρωση Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018, ώρα 13:00 στο Εφετείο Ιωαννίνων
     Η ηγεσία του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης προχωρά στην εφαρμογή της απεργοσπαστικής διάταξης που ψήφισε τον Σεπτέμβρη του 2017 για να αντιμετωπίσει τον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στην «αξιολόγηση» και την προωθούμενη διάλυση του Δημόσιου Τομέα.
Με βάση αυτήν την αντεργατική διάταξη, διοικητικός υπάλληλος του ΤΕΙ Ηπείρου, που υπέβαλλε αίτηση στη διαδικασία επιλογής Προϊσταμένων Διευθύνσεων, τιμωρείται για τη συμμετοχή του στην απεργία – αποχή με αποκλεισμό από την παραπάνω διαδικασία.
     Είναι μεγάλες οι ευθύνες και της συγκλήτου του ΤΕΙ Ηπείρου η οποία, επικαλούμενη μια, προδήλως, αντισυνταγματική διάταξη, προχώρησε στον αποκλεισμό του συναδέλφου από τη διαδικασία κρίσης στελεχών.
      Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κατέθεσε αίτηση ακύρωσης της πράξης αποκλεισμού του συναδέλφου, καθώς και αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής για την αναστολή της διαδικασίας επιλογής προϊσταμένων.
     Η παραπάνω αίτηση αναστολής εκδικάζεται την Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018, στις 13:30 στο Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων.
       Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κηρύσσει Πανηπειρωτική Στάση Εργασίας την Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018, από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και τα Νομαρχιακά Τμήματα Ηπείρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018, ώρα 13:00, στο Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων.
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: