Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Σχετικά με την ΣΗΜΕΡΙΝΗ παρέμβασή μας στις ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ για τις ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ - ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ και ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ.

Αριθμ. Πρωτ:……285.                               ΠΡΟΣ: Όλα τα Μέλη του Σωματείου μας. Πάτρα…….....22.9.20.                               ΚΟΙΝ: Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

         Σε ότι αφορά τις επανατοποθετήσεις των θέσεων ευθύνης, που καθυστερούν πέραν του δέοντος,  αφού εξαντλήσαμε κάθε όριο διαλόγου, υπομονής και ανοχής, προς την Διοίκηση του Νοσοκομείου μας και προσωπικά προς τον Διοικητή που έχει και την σχετική  αποκλειστική ευθύνη.  

Και αφού είδαμε  

Τον Διοικητή  που αρχικά δεσμευόταν για πιστή εφαρμογή της νομιμότητας σήμερα υποδυόμενος τον ρόλο του κομματικού παράγοντα να προχωράει σ΄ αυτές με γνώμονα το βόλεμα των ημετέρων, αμφισβητώντας και κουρελιάζοντας την σχετική νομοθεσία, με δικές του προσωπικές απόψεις και όχι τις αναγκαίες και απαραίτητες υπηρεσιακές εκθέσεις και εισηγήσεις

Αναγκαστήκαμε σήμερα 22/9/20 

Μετά από πολλές προειδοποιήσεις μας στην Διοίκηση, να προσφύγουμε στις ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, καταθέτοντας  σχετική αναφορά μας, για την παράβαση καθήκοντος που διαπράττει  και όχι μόνον. Επιστολή-Παρέμβαση που μπορείτε να διαβάσετε στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn:aaid:scds:US:e81d400e-6aaf-4444-8a2e-f596445e8839

      Δοθείσης της ευκαιρίας ζητάμε από τον Διοικητή  να Διοικήσει το Νοσοκομείο, στα πλαίσια των Νόμων στους οποίους ορκίστηκε να λειτουργήσει, χωρίς να αδικήσει κανέναν όπως δεσμευόταν με τα επαναλαμβανόμενα προς εμάς ωραία λόγια και μεγάλα στην αρχή του διορισμού του  και όχι βάσει των κομματικών και παραταξιακών υποδείξεων και συμφερόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: