Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

ΕΣΥ: Μέχρι πότε παρατείνεται η θητεία διοικητών και ΔΣ νοσοκομείων

Παράταση μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου του 2023 πήρε η θητεία των διοικητών αλλά και των Διοικητικών Συμβουλίων (ΔΣ) των νοσοκομείων του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ).

Αυτό αποφασίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος,  ενημέρωσαν για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για την κύρωση Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου και την αντιμετώπιση άλλων επειγόντων ζητημάτων.Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε η παράταση της θητείας των διοικητών.

«Παρατείνεται η θητεία των διοικητών των νοσοκομείων του Εθνικού Συστήματος Υγείας και των προέδρων και διευθυνόντων συμβούλων των εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου Υγείας, έως τις 30.9.2023, προκειμένου στη συνέχεια να εφαρμοσθεί το νέο πλαίσιο αξιοκρατικής και ταχείας επιλογής των διοικήσεων που επεξεργάζονται τα συναρμόδια Υπουργεία» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Αναδημοσίευση από: aftodioikisi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: