Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

24/11/11: Συνεδρίαση Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕΔΗΝ.

          Συνεδριάζει σήμερα στην Αθήνα το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔΗΝ. Σ΄ αυτήν την συνεδρίαση ο Γενικός Σύμβουλος της ΠΟΕΔΗΝ και Πρόεδρος του Σωματείου μας Κώστας Πετρόπουλος, θα θέσει όλα εκείνα τα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου μας γι΄ αυτήν την περίοδο, όπως:
       - Η απαράδεκτη Εργασιακή Εφεδρεία, που μετά την υπαναχώρηση του Υπουργού επεκτείνεται και στα Δημόσια Νοσοκομεία, ζητώντας να κινηθούν οι διαδικασίες διεκδίκησης να μην εφαρμοστεί στα Δημόσια Νοσοκομεία πού στενάζουν από τις μεγάλες ελλείψεις Προσωπικού.
          - Οι νέοι Οργανισμοί και ειδικά η απαράδεκτη κατεύθυνση του Υπουργείου πού απαγορεύει την σύσταση νέων και απαραίτητων τμημάτων και ειδικότερα αυτή της κατάργησης των όποιων κενών οργανικών θέσεων υπάρχουν, κίνηση πού θα πρέπει να σταματήσει αμέσως.
          - Η έγκριση και καταβολή του Επιδόματος Ειδικών Συνθηκών (150 Ευρώ), στο σύνολο των Εργαζόμενων στα Δημόσια Νοσοκομεία και μάλιστα από την 1/11/11, ημέρα έναρξης εφαρμογής του Νέου Μισθολογίου.
          - Οι συνεχιζόμενες καθυστερήσεις στη πληρωμή των Αργιών-Νυκτερινών και οι εκ νέου περικοπές των ήδη μειωμένων σχετικών πιστώσεων.
          Ολα αυτά τα ζητήματα πού δεν είναι και τα μόνα πού μας απασχολούν, πού αγγίζουν και αφορούν ειδικά αυτήν την περίοδο όλους τούς εργαζόμενους στον ευαίσθητο χώρο της υγείας, πού αποτελούν και διεκδικήσεις του Σωματείου μας, θα πρέπει να αποτελέσουν αδιαπραγμάτευτους στόχους και διεκδικήσεις για τον Νοσοκομειακό κλάδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: