Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Aναστολή Κινητοποιήσεων.

          Σε ότι αφορά την εβδομάδα των κινητοποιήσεων (7-11/11/11), πού η Ε.Ε της ΠΟΕΔΗΝ είχε προσδιορίσει και είχαμε εναρμονιστεί ως Δ.Σ, λόγω των πολιτικών εξελίξεων αναστέλλεται.
Αξίζει να τονίσουμε ότι οι κινητοποιήσεις πού είχαμε προσδιορίσει ΟΜΟΦΩΝΑ ώς Δ.Σ, ήταν οι εξής:
- ΤΡΙΤΗ 8/11/11: Συγκέντρωση στον δεύτερο όροφο του Ταχύρρυθμου και κατάληψη των Διοικητικών Υπηρεσιών για την ανάδειξη της ΑΚΕΦΑΛΗΣ από πλευράς Διοικητή ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ του Νοσοκομείου, αλλά και την αναγκαιότητα καλύτερης οργάνωσης και λειτουργίας των Διοικητικών μας Υπηρεσιών.
- ΤΕΤΑΡΤΗ 9/11/11: Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην κεντρική πύλη του Νοσοκομείου για την ανάδειξη των κτιριακών μας ζητημάτων και εκκρεμοτήτων.
- ΠΕΜΠΤΗ 10/11/11: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο 409 για την ανάδειξη των προβλημάτων του συγκεκριμένου κτιρίου, της υπολειτουργίας μας και την αναγκαιότητα της πλήρους επαναλειτουργίας του Νοσοκομείου.
- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/11/11: Μετά από συνεννόηση με τα Σωματεία του Χώρου της Υγείας της περιοχής μας, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στην γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, για να αναδείξουμε μαζί με τους Συναδέλφους των Νομών ΑΧΑΪΑΣ-ΗΛΕΙΑΣ-ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, τα προβλήματα των Νοσοκομείων της περιοχής μας αλλά και τα γενικότερα ζητήματα πού θέτει ή Ομοσπονδία μας και βιώνουμε όλοι εμείς οι Εργαζόμενοι στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: