Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

To Σωματείο μας για την Επέτειο του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

.        Με αφορμή τον φετινό εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, το Σωματείο μας ΤΙΜΑ την ηρωϊκή αυτή  εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου, την εξέγερση των Εργαζόμενων και του Ελληνικού Λαού τον Νοέμβρη του 1973, την εξέγερση πού τα συνθήματα της,  38 χρόνια μετά και  ειδικά σήμερα πού καταπατούνται τα δικαιώματα και οι κατακτήσεις των Εργαζόμενων, των ανέργων, των Συνταξιούχων και της Νεολαίας, παραμένουν  επίκαιρα.
           Η φετινή επέτειος του Πολυτεχνείου, όπως όλους τούς Ελληνες Πολίτες, έτσι και εμάς τούς Εργαζόμενους στον χώρο της Υγείας μας βρίσκει αντιμέτωπους με την ΑΝΕΡΓΙΑ, την ΛΙΤΟΤΗΤΑ, τις ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ στα εισοδήματά μας και τις ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ στις Εργασιακές μας σχέσεις και τα Ασφαλιστικά μας Δικαιώματα.
         Η φετινή επέτειος του Πολυτεχνείου μας βρίσκει  σε κινητοποιήσεις όχι μόνον για την επιβίωσή μας, αλλά και γι΄ αυτήν την τύχη και την προοπτική του Δημόσιου τομέα Υγείας πού αμφισβητείται μέσα από τούς Νέους Οργανισμούς, τις καταργήσεις των Οργανικών Θέσεων, την        Εργασιακή  Εφεδρεία παρά τις τεράστιες Ελλείψεις, κλπ άλλες παρεμβάσεις.
         Με αφορμή τον φετινό εορτασμό ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τούς Συναδέλφους – Μέλη μας, να συμμετάσχουν ΜΑΖΙΚΑ-ΕΝΩΤΙΚΑ και ΕΙΡΗΝΙΚΑ, στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 06:00 το Απόγευμα της 17ης του Νοέμβρη, μπροστά στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ της Κορίνθου και στη σχετική Πορεία πού διοργανώνουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι.
                         Εκφράζοντας
την αντίθεσή μας στα μέτρα και τις πολιτικές πού εφαρμόζονται για μας χωρίς εμάς, μέτρα και πολιτικές πού δυστυχώς μας οδηγούν στην φτώχεια και την Εξαθλίωση.
                                    ------------------------------
Σχετικοί με το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ οι παρακάτω σύνδεσμοι:
2. http://www.youtube.com/watch?v=ETJqNQR-Puk&noredirect=1
3. http://arcadia.ceid.upatras.gr/geniafakp/doc/other_photos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: