Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

3/11/11: 4ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΕΔΗΝ.

          Σας κάνουμε γνωστό ότι την ΠΕΜΠΤΗ 3/11/11 και συγκεκριμένα στις ώρες 11:00 – 15:00,  συμμετέχουμε στην 4ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ της Ομοσπονδίας μας, της ΠΟΕΔΗΝ, με παράλληλη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 11:30 στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, με  ΑΙΤΗΜΑΤΑ
·    Σύνταξη και έγκριση ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ με την οργανική κάλυψη των δραστηριοτήτων των Νοσοκομείων και του ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Μέσα από την σύνταξη των οργανισμών θα πρέπει να διασφαλίζεται ο Δημόσιος Χαρακτήρας και η ποιοτική λειτουργία και ανάπτυξη του Συστήματος Υγείας - Πρόνοιας.
·    ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ.
·    ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΒΑΕ ΜΕ ΘΕΣΜΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ
·    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.
·    ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ στο ύψος της περυσινής αρχικής έγκρισης.
·    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ.
·    ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ που μας κλέβουν το μισθό, την σύνταξη, ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ, μας επιβάλουν δυσβάσταχτα βάρη με τα «χαράτσια» και τα φορολογικά μέτρα.
            Επίσης αυτήν την ημέρα αναδεικνύουμε την παραβίαση των Κοινοτικών Οδηγιών στα ωράρια εργασίας του προσωπικού (12ωρη ανάπαυση μεταξύ δύο βαρδιών, 1 νύχτα και δύο repo την εβδομάδα) που οδηγεί στην ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ και θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των Ασθενών,  καταθέτοντας σχετικό  ΕΞΩΔΙΚΟ στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: