Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Kοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίττας Σωματείου μας.

          Με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθές 20/1/12 στις 12 το μεσημέρι η ΚΟΠΗ της ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ του Σωματείου μας.
          Στη κατάμεστη, από τους Εργαζόμενους και τους Συνταξιούχους του 2011, αίθουσα είχαμε:
          - Κατ΄ αρχήν από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας Κώστα Πετρόπουλο,  την κοπή της Πρωτοχρονιά Πίττας, πού έφερε την αφιέρωση « 2012 ευχές για χρονιά χωρίς περικοπές και Απολύσεις» και στη συνέχεια την σχετική ομιλία του, όπου  έκανε έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς πού πέρασε, αναφερόμενος παράλληλα και  στους στόχους του Σωματείου μας για την  νέα χρονιά πού ήλθε.     
 - Στη συνέχεια είχαμε χαιρετισμό από τον Δκτή της 6ης ΥΠΕ, τον Κον Δημ. Κατσικόπουλο, τον Δκτή του Νοσοκομείου Κον Δημ. Κοσμόπουλο, τον Δντή της Ιατρικής Υπηρεσίας  Κον Νικο Μακρή, τον Εκπρόσωπο της 5μελούς Επιτροπής των Ιατρών Τάκη Γεωργακόπουλο και την Δντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Κα Παπαναγοπούλου Γωγώ.
         - Την κλήρωση των τυχερών, όπου το ΦΛΟΥΡΙ, τον πρώτο Λαχνό πού ήταν μια ΧΡΥΣΗ ΛΙΡΑ, προσφορά του Σωματείου μας, κέρδισε η Συναδέλφισσα  ΚΟΤΤΗ ΜΑΡΙΑ Νοσηλεύτρια. Επίσης κληρώσαμε, μια 4ήμερη άδεια πού κέρδισε η ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ επίσης Νοσηλεύτρια, μια 3ήμερη άδεια πού κέρδισε η ΔΙΑΓΟΥΡΤΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ Παρασκευάστρια του Κ.Υ Κ Αχαϊας και μια 2ήμερη άδεια πού κέρδισε ή Μαία ΚΑΛΥΒΑ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.
         - Τον αποχαιρετισμό των 111 Συνταξιούχων της χρονιάς πού πέρασε και την απονομή εκ μέρους του Σωματείου μας, σχετικού ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟΥ  για την πολύχρονη διαδρομή και προσφορά τους στο Νοσοκομείο Αγ.  Ανδρέας.
          Επίσης σ αυτήν μας την Εκδήλωση, εκτός από τούς προαναφερόμενους παραβρέθηκε  και η Δκτρια του ΝΝΘΩΡΑΚΟΣ και μέλος του κοινού πλέον Δ.Σ, του Νοσοκομειακού μας Συγκροτήματος, κα Σιάμου. 
                ..................................................
Διαβάστε ολόκληρη την  Ομιλία του Προέδρου του Σωματείου μας, Κώστα Πετρόπουλου, κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σχετικό σύνδεσμο: https://acrobat.com/?d=LmHfXeJBqU-EbZx7qxuucA
                 ................................................
 Στη συνέχεια δείτε όλο το σχετικό Φωτογραφικό Υλικό της προαναφερόμενης Εκδήλωσης:
          
Aκολουθούν οι Φωτογραφίες με τον αποχαιρετισμό των 110 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ του 2012 και η ΑΠΟΝΟΜΗ των σχετικών αναμνηστικών.
                     

Δεν υπάρχουν σχόλια: