Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Πληρωμή ΑΡΓΙΩΝ - ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ.

         Μετά από την ΕΓΚΑΙΡΗ παρέμβαση του Σωματείου μας χθές, ξεπεράστηκε το πρόβλημα πού ξαφνικά προέκυψε με την πληρωμή των ΠΟΛΥΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΈΝΩΝ οφειλόμενων Αργιών και Νυκτερινών μας.
          Συγκεκριμένα ό Πρόεδρος του Σωματείου μας Κώστας Πετρόπουλος, πληροφορούμενος εντελώς τυχαία την κίνηση των υπηρεσιών μας για αναίρεση της δρομολογημένης για την 10/3/2012 πίστωσης των λογαριασμών μας, αντέδρασε ΑΜΕΣΑ  και. ΑΚΑΡΙΑΙΑ.
         Επισκέφθηκε τον Διοικητή του Νοσοκομείου, όπου καλώντας και τα υπόλοιπα μέλη της Δκσης του Σωματείου πού ήταν την ώρα εκείνη στο Νοσοκομείο (Σουγλέρη, Αγγελακοπούλου, Γιαννόπουλο, Σπηλιόπουλο, Παπαμήτρου και Λάππα), ΖΗΤΗΣΕ να κληθούν αμέσως στο Γραφείο του Διοικητή οι σχετικές οικονομικές μας υπηρεσίες, προκειμένου να αποπτρέψουμε την αναίρεση και να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα πού ξαφνικά προέκυψε.
          Στη σύσκεψη πού ακολούθησε και μετά από αρκετές παρεμβάσεις και συζητήσεις καταφέραμε να μείνει ή κατάσταση ώς είχε,  να πληρωθούμε δηλ κανονικά στις 9/3/12 τις Αργίες - Νύκτες του Οκτώβρη, όπως από λάθος είχε δρομολογηθεί με τα χρήματα πού προορίζονταν για την πληρωμή του Νοέμβρη, τον οποίο μετά από παρεμβάσεις του Προέδρου του Σωματείου μας δρομολογήσαμε   να καταβληθεί την 27/3/2012, εάν και εφ΄όσον δεν υπάρξουν και πάλι  νέα απρόβλεπτα προβλήματα.

          Κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο διαβάζετε την σχετική με την καταβολή των ΑΡΓΙΩΝ - ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ νέα επιστολή μας: https://acrobat.com/?d=6Mqoc0x*FPgI9SGpsNLX1w

Δεν υπάρχουν σχόλια: