Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

To Σωματείο μας για την ΚΛΟΠΗ των ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ.

          ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ
               ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
                 ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ
           Την μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου εξετάζει το Δ.Σ του Σωματείου μας για την μεγάλη ΚΛΟΠΗ που έγινε, μέσα στο Σαββατοκύριακο, στα οικονομικά του Νοσοκομείου.
           Μιλάμε για την κλοπή, την κατά 70 % περίπου, επί των καταθέσεων πού είχαν όλα τα Νοσοκομεία στη Τράπεζα Ελλάδος, καταθέσεις πού προέρχονταν από τις εισπράξεις των Νοσοκομείων και αφορούσαν υποχρεώσεις προς τρίτους, προμηθευτές κλπ, μια κλοπή που για το Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας, ανέρχεται στο ποσό των 3,4 εκ. Ευρώ.
          Γι΄ αυτήν την κλοπή, το Δ.Σ του Σωματείου μας, μετά από σχετική ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση, έκανε παράσταση διαμαρτυρίας στη Συνεδρίαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου
                                               όπου
πέρα από τις εξηγήσεις πού ζήτησε, απαίτησε την κατάθεση σχετικής μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου, γι΄ αυτήν την τεράστια κλεψιά στα οικονομικά του Νοσοκομείου μας, μια κλεψιά πού έγινε ερήμην όλων μας και μάλιστα σε ένα Νοσοκομείο σεισμόπληκτο, πού έχει τεράστιες ανάγκες και σε μια περίοδο όπου οι Εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι για τις Αργίες και νύκτες πού υποχρεωτικά τούς επιβάλλονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: