Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Eπιστολή - Παρέμβαση του Σωματείου μας για Μετακινήσεις.

ΠΡΟΣ: - Υπουργό Υγείας, Κον Ανδρέα Λυκουρέντζο.
              - Διοικητή 6ης ΥΠΕ, Κον Κατσίβελλα Παν. 
              - Διοικητή Νοσοκ. Αγ. Ανδρέας, Κον Κοσμόπουλο.
           - ΠΟΕΔΗΝ.
         Πριν από λίγο χρονικό διάστημα είχαμε προχωρήσει σε ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, με ΚΑΤΑΛΗΨΗ των Διοικητικών Υπηρεσιών, για τις μεγάλες ελλείψεις πού έχουμε σ΄ αυτές, την μεγάλη δυσλειτουργία πού μας έχουν δημιουργήσει οι πάμπολες Συνταξιοδοτήσεις και όχι μόνον, σ΄ αυτόν τον συγκεκριμένο κλάδο.
         Αντί λοιπόν οι αρμόδιοι να σεβαστούν αυτήν μας την κινητοποίηση και να παρέμβουν για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που θέταμε, δυστυχώς η παρέμβασή τους γίνεται στην αντίθετη κατεύθυνση, στην παραπέρα αποδυνάμωσή μας, στην επιδείνωση της κατάστασης.
        Συγκεκριμένα ο Διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ, αδιαφορώντας πλήρως για τα προβλήματά μας, ακόμη μια φορά προχώρησε στην περαιτέρω αποδυνάμωσή μας, μετακινώντας και πάλι ρουσφετολογικά, ακόμη έναν υπάλληλο. Αυτήν την φορά μετακινεί Εργαζόμενη προς τις υπηρεσίες της Υ.ΠΕ, ενώ πριν λίγο καιρό, παρά και την σχετική απαγόρευση είχαμε μετακίνηση μάχιμης Νοσηλεύτριας για Διοικητική Δουλειά σε άλλη Διοικητική Υπηρεσία της Πόλης.
          ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ λοιπόν τον ΔΙΟΙΚΗΤΗ της 6ης ΥΠΕ, τον Κον ΚΑΤΣΙΒΕΛΛΑ για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ και μάλιστα καταδικαστέα ρουσφετολογική ενέργειά του. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ αυτές τις πολιτικές, τις πολιτικές που αποδυναμώνουν τα Νοσοκομεία και που δυστυχώς τα οδηγούν σε συρρίκνωση και κατ΄ επέκταση στο κλείσιμο.
        Ο Κος Κατσίβελλας βρίσκεται στη θέση της ΥΠΕ, από την τρικομματική κυβέρνηση για να επιλύει τα προβλήματα μας και όχι για να τα διογκώνει, χάριν συγκεκριμένων ρουσφετολογικών επιλογών και εξυπηρετήσεων.
    Το Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ κε Κατσίβελλα έχει μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό. Οφείλεται να το ενισχύσετε και όχι να το αποδυναμώνετε σταδιακά.
      Την στιγμή που δεν υπάρχουν ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ και που στενάζουμε από τις μεγάλες ελλείψεις, είναι ανεπίτρεπτη η προαναφερόμενη παρέμβαση. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την παραμονή της συγκεκριμένης Υπαλλήλου στο Νοσοκομείο καθώς επίσης και την επιστροφή όλων όσων έχουν μετακινηθεί στα όρια της πόλης μας.
                                                ....................................................
.....................Δείτε τις σχετικές δηλώσεις, κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://achaianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=39863:2013-03-05-15-12-10&catid=55:politics&Itemid=191

Δεν υπάρχουν σχόλια: