Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2013

          To Δ.Σ του Σωματείου μας απευθύνει θερμό Αγωνιστικό χαιρετισμό, προσκλητήριο ενότητας και αγώνα, προς όλους τους Εργαζόμενους, τους Συνταξιούχους, τους Ανέργους καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή στη Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή Συγκέντρωση των Συνδικάτων, σήμερα 1η του ΜΑΗ στις 10:30 το Πρωί, μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας.
          Η 1η ΜΑΗ για μας είναι μέρα ΑΠΕΡΓΙΑΣ, είναι μέρα ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ και ΑΓΩΝΑ, είναι μέρα ΤΙΜΗΣ και ΜΝΗΜΗΣ για όλους τούς απανταχού ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της Εργατικής Τάξης. Τιμάμε σήμερα την ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ και όλους εκείνους τούς ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ που έδωσαν ακόμη και το αίμα τους για το Εργατικό Κίνημα, σήμερα που όλοι οι λαοί πλήττονται από τις αντεργατικές, τις  νεοφιλελεύθερες πολιτικές.
         Η Φετινή ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ βρίσκει  όλους τους πολίτες, όλους μας αντιμέτωπους με την ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, με μια πολιτική  που προσπαθεί να ξεπεράσει τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης, με μέτρα σε βάρος των Εργαζόμενων και δυστυχώς υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου και των Τραπεζιτών.
        Σήμερα 1η του ΜΑΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ, βγαίνουμε όλοι στους δρόμους, συνεχίζοντας τον ΑΓΩΝΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ μια άλλη πολιτική που να διασφαλίζει τα ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ μας ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
            Όλοι λοιπόν στην Απεργιακή Συγκέντρωση των Συνδικάτων, σήμερα 1η ΜΑΗ στις 1Ο.30 το Πρωϊ στην Πλατεία Eθνικής Αντίστασης, μπροστά από το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ.
            ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, για την ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ. Λέμε ΟΧΙ στις ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.
                                     ...................................................
Διαβάστε  για την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ του 2013, τις σχετικές  Ανακοινώσεις 1.της ΑΔΕΔΥ, 2.της ΠΟΕΔΗΝ, 3. του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ και 4.του Σωματείου μας, κάνοντας κλίκ στούς παρακάτω συνδέσμους: 
1. https://workspaces.acrobat.com/?d=Ntz0eeHmsUmPBre*rc7G9g 
2http://www.poedhn.gr/anakoinoseis/item/download/780_bb28c53ad8c5d47ad9e363c3cef64509

3.https://workspaces.acrobat.com/?d=DO1FZdF8s*jyKlWp3oiwww   
4.https://workspaces.acrobat.com/?d=eXb-dVK9Zc5xmD272Vqe2A

Δεν υπάρχουν σχόλια: