Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Σχετικά με την χθεσινή Συνάντησή μας με τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

      Με τον Διοικητή του Νοσοκομείου ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ  ΧΘΕΣ ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Κώστας Πετρόπουλος, σε συνέχεια των όσων είχε πεί και είχε ζητήσει στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου, για τις περικομένες Αργίες-Νύκτες του 2013 και 2014. 
      Στη συνάντηση αυτή όπου παραβρέθηκαν επίσης, εκ μέρους του Σωματείου μας ο Ταμίας Γιαννόπουλος Σπύρος και ο Παπαμήτρου Δήμος εκ μέρους της Μισθοδοσίας, βρεθήκαμε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη:
      Παρά τις υπ΄ αριθ. 150/1.7.16, 201/21.9.16, 132/20.6.17 επιστολές μας και τις πάμπολες προφορικές παρεμβάσεις μας, που με την παρούσα Διοίκηση ξεκινούν από τον Αύγουστο του 2016, η μισθοδοσία να βρίσκεται εν αναμονή της αποστολής των σχετικών στοιχείων από την ΗΔΙΚΑ, μετά από ένα  E-MAIL, που άκουσον-άκουσον εστάλη στην ΗΔΙΚΑ την Πέμπτη 29.6.17, ένα χρόνο μετά......, πέρα από τον Δεκέμβρη του 2013 που είναι  έτοιμος και για τον οποίο ζητήσαμε να προχωρήσει άμεσα η καταβολή του στους Δικαιούχους Συναδέλφους μας.
        Μετά απ΄ αυτήν την σοβαρή εξέλιξη, την μεγάλη και καταδικαστέα κωλυσιεργεία, θα υπάρξει παρέμβαση του Προέδρου του Σωματείου μας στον Διυθυντή της ΗΔΙΚΑ, όπως γνωστοποιήθηκε και στην προαναφερόμενη συνάντηση, προκειμένου να αποσταλλούν εγκαίρως τα σχετικά στοιχεία, όπως ακριβώς έκανε και για τις περικοπές του 2015.   
        Δοθείσης της ευκαιρίας, σας γνωρίζουμε οτι σ΄ αυτήν την προαναφερόμενη συνάντηση, ζητήσαμε από τον Διοικητή, ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ για το 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ, για όλους τους Συναδέλφους - Εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: