Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ μας στο Δ.Σ του Νοσοκομείου ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΣΤΑ.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
       Σε ότι αφορά τις ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, για την ΑΝΑΔΕΙΞΗ  του ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο Δ.Σ του Νοσοκομείου, που ως γνωστόν έγιναν την ΤΕΤΑΡΤΗ 21/11/18, τα αποτελέσματα επί των 352 εγκύρων ψηφοδελτίων (22 Ακυρα-Λευκά), έχουν ως εξής: 
        - ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ        ΚΩΣΤΑΣ…………….……170 Ψήφους ποσοστό 48,60 %.
        - ΑΣΛΑΝΙΔΗ                 ΚΑΤΕΡΙΝΑ…………..….126 ψήφους ποσοστό 35,50 %.
        - ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ……………….. 56 Ψήφους ποσοστό 16,90 %.
        Βάσει των προαναφερόμενων ψήφων εκλέχθηκα και πάλι Εκπρόσωπός σας στο Δ.Σ του Νοσοκομείου, όπου θα συμμετάσχω ως ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ, για τα επόμενα δύο χρόνια, με αναπληρωματικό μέλος την Ασλανίδη.
         Νοιώθω λοιπόν την ανάγκη να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους Συναδέλφους που ήλθαν και ψήφισαν σ΄ αυτές τις εκλογές, στις εκλογές για τον ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ και ιδιαιτέρως ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ, που ακόμη μια φορά επέλεξαν το Πρόσωπό μου, ακόμη μια φορά με εμπιστεύθηκαν.
         Επίσης θα ήθελα  να δηλώσω και να δεσμευτώ ότι και σ΄ αυτήν την νέα μου θητεία στο Δ.Σ του Νοσοκομείου, με την  τεράστια εμπειρία και γνώση  που έχω αποκτήσει μέσα από την πολυετή  συμμετοχή μου σ΄ αυτό, μια συμμετοχή που ξεκινάει από το 2005  και την διάθεση προσφοράς που έχω, ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΩ με όλες μου τις δυνάμεις να υπερασπιστώ τις διεκδικήσεις μας και τις κατακτήσεις μας. Θα επιδιώξω να επιλυθούν τα προβλήματα του Νοσοκομείου και βεβαίως τα προβλήματα και τα αιτήματα όλων των Συναδέλφων μου, ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΑ να ΦΘΑΝΟΥΝ σε ΕΜΕΝΑ, ανεξαρτήτως της στάσης που αυτοί επέδειξαν σ΄ αυτές τις εκλογές,
     και  αναφέρομαι
ü τόσο για την προτίμησή τους, την οποία σέβομαι.
ü όσο και ιδιαιτέρως για την συμμετοχή τους, όπου οφείλω να εκφράσω τον προβληματισμό μου, δεδομένου ότι από τους 758 εγγεγραμμένους προσήλθαν και ψήφισαν μόνον οι 374.
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
       Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά και δύσκολα και για την επίλυσή τους, δεν αρκεί η διάθεση και η δυναμική των εκλεγμένων στα διάφορα όργανα, όπου και εκεί κάποιων η παρουσία είναι τυπική και ανούσια. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ λοιπόν ή αν το θέλετε σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ σε ΟΛΕΣ τις ΔΡΑΣΕΙΣ και ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ του Σωματείου μας.
           Χρειάζεται η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ στις ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, αλλά και τις εκάστοτε ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, όπως και σ΄ αυτές  για το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ που γίνονται  την  ΤΕΤΑΡΤΗ  28/11/18  στις ώρες 8πμ-5μμ, όπου ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ.
                          ΣΑΣ   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ   και   ΠΑΝΤΑ   ΚΟΝΤΑ  ΣΑΣ

                                                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ
                                                                          k΄ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ στο Δ.Σ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
                                               ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: