Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Παρέμβαση στη Διοίκηση για την ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ των ΚΥΣΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ.

            Χωρίς καμιά αμφιβολία, ο χώρος ΤΩΝ ΚΥΣΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο πιο ενδεδειγμένος, ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ και εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των εκεί Εργαζομένων και όχι μόνον.
       Η προαναφερόμενη κατάσταση, αυτήν την περίοδο επιβαρύνεται περαιτέρω με την μη σωστή λειτουργία του εξαερισμού, όπου τα σχετικά ήξεις-αφήξεις μας εξοργίζουν διπλά.
       Πέρα από τα προαναφερόμενα, οι μη ενδεδειγμένες για αυτό τον χώρο επιπλέον λειτουργίες, των κατακλίσεων και όχι μόνον, καθιστούν ανυπόφορη την κατάσταση, μια κατάσταση-λειτουργία που θα πρέπει το συντομότερο να πάρει τέλος.
         Η μη λειτουργία του εξαερισμού, οι κατακλίσεις, η διαθεσίμων, τα σχετικά φαρμακευτικά υλικά που χρησιμοποιούνται, η απολύμανση-αποστείρωση των  εργαλείων, η χρήση της φορμόλης σε συνάρτηση με την ακαταλληλότητα του χώρου, δημιουργούν τεράστια προβλήματα στην λειτουργία αυτών των δράσεων σ αυτόν τον χώρο και ιδιαιτέρως στην λειτουργία των εκεί εργαζομένων.
     Αυτήν την προαναφερόμενη κατάσταση, που αναδεικνύει και την αναγκαιότητα της επιτροπής για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων, δεν είναι δυνατόν να την αποδεχθούμε άλλο και πολύ σύντομα θα απαντήσουμε με κινητοποιήσεις, εάν και εφόσον δεν προχωρήσετε ΑΜΕΣΑ στον επαναπροσδιορισμό της εκεί κατάστασης και λειτουργίας, όχι βέβαια πυροσβεστικά όπως η πρόσφατη μη ενδεδειγμένη σχετική παρέμβασή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: