Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚE ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΟ στην ΕΙΣΟΔΟ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ Γιατί τo ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ

          Το δεύτερο πανό, το πανό που αναρτήσαμε στα δεξιά της εξόδου μας από το Νοσοκομείο, έχει να κάνει με την διεκδίκηση της αναγκαίας και απαραίτητης νέας πτέρυγας.
      Μια διεκδίκησή μας, που προέκυψε από την αναγκαιότητα στέγασης των 150 και πλέον αστέγων κλινών μας, του φαρμακείου, της αποθήκης κλπ άλλων άστεγων τμημάτων  και υπηρεσιών, αλλά και άλλων στεγασμένων και υπολειτουργούντων.
      Μια διεκδίκηση μας, που απεδέχθη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας, τον περασμένο Φλεβάρη, στα πλαίσια του περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου, δια στόματος Πολάκη, που δεσμευόταν τότε  για την άμεση  ολοκλήρωση της σχετικής μελέτης, με διαδικασίες γρήγορες και με μικρό κόστος όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην τότε επίσκεψη του στο Νοσοκομείο, που αξίζει να επισημάνουμε ότι την αποδεχθήκαμε για  αυτόν ακριβώς τον σκοπό.
        Επειδή όμως γι΄ αυτήν  την μελέτη, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε και επειδή  αυτή η καθυστέρηση, που σε συνδυασμό και με άλλες παραμέτρους, όπως η διαφορετική άποψη του υπουργού στο προαναφερόμενο συνέδριο, οι ανύπαρκτες σχετικές πιστώσεις κλπ αλλά, μας βάζουν σε ανησυχίες και προβληματισμούς, που εκφράζονται στο προαναφερόμενο πανό που παραπλεύρως σας κοινοποιούμε, πέρα από τις πάμπολλες παρεμβάσεις μας αλλά και σχετικές κινητοποιήσεις μας, που σαφώς και θα συνεχιστούν, μέχρι την επίτευξη και αυτού του στόχου μας.

     Πέρα από τα προαναφερόμενα και επειδή τα ζητήματα της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης συνεχίζουν να υφίστανται διατηρούμε αναρτημένο στην ίδια θέση, δίπλα από το περίπτερ, δεξιά της εξόδου και το  πανό που παραπλεύρως επίσης σας  κοινοποιούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: