Σάββατο 13 Απριλίου 2019

ΠΟΕΔΗΝ: Ακόμα πληρώνεται ο πρώην διοικητής της Νίκαιας με τα πλαστά πτυχία

              Ερωτήµατα προκαλεί η επανένταξη στο ΕΣΥ του πρώην διοικητή του Γενικού Κρατικού Νοσοκοµείου της Νίκαιας, ο οποίος φέρεται να είχε παρουσιάσει πλαστά πτυχία προκειµένου να ανελιχθεί στο δηµόσιο σύστηµα, αφού, σύµφωνα µε καταγγελίες των εργαζοµένων στα δηµόσια νοσοκοµεία (ΠΟΕ∆ΗΝ), επέστρεψε κανονικά στα καθήκοντά του στο Θριάσιο Νοσοκοµείο όπου κατείχε µόνιµη θέση.
       Σύµφωνα µε την οµοσπονδία εργαζοµένων στα δηµόσια νοσοκοµεία, ο πρώην διοικητής επανεντάχθηκε κανονικά στο Θριάσιο µετά την αποµάκρυνσή του από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, ενώ µε βάση τον νόµο θα έπρεπε «να ανακληθεί ο διορισµός του από το διοικητικό συµβούλιο του νοσοκοµείου και τη 2η Υγειονοµική Περιφέρεια και να αποσταλεί ο φάκελός του στην Εισαγγελία. Οπως συνέβη µε τις καθαρίστριες και τους νοσηλευτές που προσκόµισαν πλαστά πτυχία».
      Η ΠΟΕ∆ΗΝ καταγγέλλει ότι ο πρώην διοικητής δεν τέθηκε καν σε αργία για τα πλαστά πτυχία, ενώ είναι εγγεγραµµένος στη δύναµη του προσωπικού του Θριασίου Νοσοκοµείου, «λαµβάνει αναρρωτικές άδειες και πληρώνεται κανονικότατα από το ελληνικό ∆ηµόσιο».
Αναδημοσίευση από gnomiP.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: