Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ του Σωματείου μας με την ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Νοσοκομείου.

Αριθμ. Πρωτ:……...143.                           ΠΡΟΣ:  Διοικητή Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.
Πάτρα……….….28.9.21.                                          Κον Θεοδωρόπουλο
        Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στους χώρους δουλειάς μας με την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ των Συναδέλφων μας των οποίων η επιστροφή είναι αναγκαία και απαραίτητη, καθώς επίσης και η χορήγηση των αδειών κλπ άλλων οφειλόμενων στους προς συνταξιοδότηση Συναδέλφους μας που βρίσκονται σε αναστολή και ιδιαιτέρως η κατάσταση που έχει να κάνει με την διαχείριση του Προσωπικού, την στελέχωση των τμημάτων και ιδιαιτέρως των covid, αλλά και τις όποιες μετακινήσεις Προσωπικού και όχι μόνον, χρίζουν ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ μαζί σας, όπως αυτό εκτιμήθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου μας.
      Μια συνεδρίαση όπου μας απασχόλησε και η εμφανής απροθυμία γι αυτές τις συναντήσεις και η εν γένει συμπεριφορά σας προς το Σωματείο που δεν είναι η ενδεδειγμένη, μια πρακτική που σαφώς μας απασχόλησε και μας προβλημάτισε και για την οποία σας μεταφέρουμε την ευαρέσκειά μας, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα εκκρεμεί ακόμη το από 20/7/21 σχετικό αίτημά μας (έγγραφο 94/20.7.21).
       Σ΄ αυτήν την συνάντηση, που θα πρέπει να προσδιοριστεί ΑΜΕΣΑ, πέρα από τα προαναφερόμενα, θέλουμε να συζητηθούν και τα παρακάτω ζητήματα:
1. Η λειτουργία των τμημάτων covid, η σχετική επιλογή και κατανομή του προσωπικού και η δυνατότητα χορήγησης ρεπό covid σε όλους τους σχετικά εμπλεκόμενους, όπως στο ΠΠΝΡΙΟΥ, καθώς επίσης και η χορήγηση εξτρά υπερωριακής αποζημίωσης.
2. Η άμεση δρομολόγηση  διαδικασιών για  την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας των Συναδέλφων μας και οι όποιες σχετικές μετακινήσεις Προσωπικού
3. ΑΜΕΣΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ των τακτικών Ιατρείων, του Ογκολογικού, του αιματολογικού,  κλπ άλλων τμημάτων, μέσα από την αντικειμενική και σωστή επανατοποθέτηση του προσωπικού στα τμήματα, όπου παρατηρούνται πάρα πολλά.
4. Την ΑΜΕΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ με προσωπικό και ει δυνατόν με άνδρες του γραφείου Ιματισμού.
5. Τα προβλημάτων των βοηθών θαλάμων και την ανάγκη ενασχόλησή τους με το  κύριο αντικείμενο δουλειάς τους.
6. Οι εκκρεμείς επανατοποθετήσεις των θέσεων ευθύνης, που ξεπέρασαν κάθε όριο, διαψεύδοντας πλήρως τις όποιες δεσμεύσεις σας.
7.  Η μη λειτουργία της επιτροπής για την Υγιεινή και ασφάλεια.
8.  Η χορήγηση των ρεπό και ειδικών κλπ αδειών.
9. Η κατάσταση στα χειρουργεία η επικίνδυνη καταστρατήγηση του Κανονισμού λειτουργίας των  χειρουργείων και η ενίσχυση τους με Νοσηλευτές, Τραυματιοφορείς και Βοηθούς Θαλάμων.
10. Η λειτουργική κατάσταση   των κλινικών όπως αυτή διαμορφώνεται με τα    5κλινα, τα ράντζα, τις φιλοξενίες και όχι μόνον.
11. Σχετικά με την εντολή της περικοπής  των μισθών μας στις εκάστοτε ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν να δείτε τι γίνεται κ με τις αποκλειστικές νοσοκόμες που είναι σε αναστολή...μη ξεχνάτε ότι είναι μεγάλη βοήθεια για το κάθε τμήμα όταν έχει έμπειρες νοσοκόμες