Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Πραγματοποιήθηκε χθες η από αναβολή προγραμματισμένη ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΨΗ για το διώροφο κτίριο.

             Πραγματοποιήθηκε επιτέλους χθές 20/5/13, η από αναβολή προγραμματισμένη ΣΥΣΚΕΨΗ, για την επαναλειτουργία του διωρόφου κτιρίου και συγκεκριμένα για την μεταφορά και λειτουργία εκεί των δύο Κ/Δ Κλινικών.
        Στη ΣΥΣΚΕΨΗ αυτή, που είναι η τρίτη που γίνεται γι΄ αυτόν τον σκοπό, αφού επισημάνθηκαν κάποιες ατέλειες του  διωρόφου κτιρίου και κάποια λειτουργικά προβλήματα, εκφράστηκε ακόμη μια φορά, η σύμφωνη γνώμη όλων για την όσο το δυνατόν πιό γρήγορη μεταφορά και επαναλειτουργία όλων των προβλεπόμενων υπηρεσιών στο διώροφο αυτό κτίριο.
          Στη ΣΥΣΚΕΨΗ αυτή αξίζει να τονίσουμε ότι συμμετείχαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Δημ. Κοσμόπουλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Κώστας Πετρόπουλος, η Διοικητική Διευθύντρια  Τζίφα Δέσποινα, ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Μακρής Νίκος, η Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου Ντόντου Βασιλική, οι Διευθυντές των Κ/Δ Κλινικών Μαζαράκης και Παπανδρέου, οι Αργυρόπουλος, Φωτοπούλου και Σταματόπουλος από την Τεχνική Υπηρεσία, η Διευθύντρια του Ακτινολογικού Χρυσανθακοπούλου Γεωργία, οι Παπαναγοπούλου και Μιχαλαριά από την Νοσηλευτική Διεύθυνση και η Προϊσταμένη του Γρ. Επιστασίας Χόνδρου Αρίστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: