Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Απάντηση σε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Διοίκησης της 6ης Υ.Πε.

          Ειλικρινά μας εκπλήσσει το σημερινό, 16/6/15 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 6ης Υ.Πε, ένα Δελτίο Τύπου που  μπορείτςε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί (https://files.acrobat.com/a/preview/b6444ba8-7ccb-4321-a426-4a74f1791662 ) και που  εκδόθηκε προκειμένου να απαντήσει στις  όντως πάμπολλες παρεμβάσεις και καταγγελίες μας, για τα επίσης πάμπολλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο Νοσοκομείο ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ.  Καταγγελίες  όμως και παρεμβάσεις που φέρνουν  λύσεις, όπως αυτή η ¨μερική¨ για τους Οδηγούς, όπως καταμαρτυρά και η ίδια η Υ.Πε, με το συγκεκριμένο αυτό δελτίο τύπου. Καταγγελίες για τις οποίες προτίμησαν το ¨επικοινωνιακό παιχνίδι¨, το πρωτόγνωρο Δελτίο Τύπου αντί της συνάντησης  που ζητούσαμε με το υπ΄ αριθ. 368/11.6.15 έγγραφό μας, που μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί ( https://files.acrobat.com/a/preview/f9521dbe-bd79-4cbe-999e-b037479aee1c ), προκειμένου να συζητήσουμε όλα αυτά και να δοθούν οι σχετικές εξηγήσεις και λύσεις.
         Το Δελτίο τύπου λοιπόν της 6ης Υ.Πε, προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι των μετακινήσεων, που όπως  παραδέχεται ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙ όπως και οι προκάτοχοί τους, κάνοντας αναφορά για τους μετακινημένους προς το Νοσοκομείο μας, αποκρύπτοντας όμως την αλήθεια, για την δημιουργία εντυπώσεων. Οι μετακινήσεις αυτές που η Υ.Πε αναφέρει είναι Αποσπάσεις-Μετατάξεις από άλλα Νοσοκομεία της Χώρας μας, είτε αμοιβαίες είτε για ειδικούς λόγους, που γίνονται μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων και όχι με ενέργειες  της 6ης Υ.Πε για την στήριξή μας. Μετακινήσεις για την στήριξή μας, όπως στην περίπτωση της Αιμοδοσίας του ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ που κακώς μας ανατέθηκε δεν υπάρχουν, γιατί θέλουν να υφίσταται η ρουσφετολογική μετακίνηση Νοσηλεύτριας ως ιδιαιτέρας στην Υ.Πε (αίτημα παράγοντα της Ν.Δ) και η παράνομη κανονική άδεια ¨αλλης¨ που παρά την σχετική καταγγελία μας δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον….κλπ.
         Σε ότι αφορά την μετακίνηση της Υπαλλήλου από το Γρ. Προμηθειών, θα περιμέναμε από την 6η Υ.Πε να μην ακολουθεί την πεπατημένη, να μην είναι στις επιδιώξεις της η στήριξη των υπηρεσιών της μέσα από την διάλυση άλλων υπηρεσιών και δη του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας που στενάζει από τις μεγάλες ελλείψεις σε όλα τα επίπεδα.
          Σε ότι αφορά τις ακάλυπτες βάρδιες, που αναφέρουμε, καλό είναι να αφήσουν στην άκρη τα λογοπαίγνια και να ασχοληθούν με αυτές. Μιλάμε για τις ακάλυπτες από Νοσηλευτικό Προσωπικό βάρδιες, στο Νοσοκομείο μας που αναγάζεται να μειώνει δράσεις λόγω αυτών των ελλείψεων, αλλά και στα Κέντρα Υγείας, τις οποίες μπορούν να καλύψουν  διαθέτοντας το Νοσηλευτικό Προσωπικό που έχουν στην Υ.Πε για να κάνει  γραφική δουλειά.
         Κλείνοντας τονίζουμε ακόμη μια φορά ότι εμείς έχουμε την διάθεση και το επιδιώκουμε, να υπάρχει κοινή προσπάθεια όλων μας για την αντιμετώπιση και την επίλυση των προβλημάτων μας, όπως αναφέρει η Υ.Πε, που δεν ξέρουμε όμως αν όντως το εννοεί, με την προϋπόθεση όμως για να γίνει αυτό, αναγκαίο και απαραίτητο συστατικό είναι οι σχετικές ουσιαστικές και ειλικρινείς συναντήσεις μεταξύ μας. Εμείς πάντως αυτό και το λέμε και το εννοούμε και το πράττουμε και το  έχουμε αποδείξει αυτό, όπως πολύ καλά ξέρει και αυτή η νέα Διοίκηση της Υ.Πε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: