Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Με μετατάξεις οδηγών η 6η ΥΠε θα αντιμετωπίσει την έλλειψη στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας"-ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΥΠΕ

      Σε απάντηση, σχετικά με το πρόβλημα λόγω εφαρμογής της μνημονιακής πολιτικής για το ΕΚΑΒ, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιώργος Γιαννόπουλος, επισημαίνει:
     «Το έχουμε υπόψη μας το ζήτημα. Συζητήσαμε σε καλό κλίμα συνεργασίας με τους φορείς και κινούμεθα προς την κατεύθυνση της μετακίνησης οδηγών από παρεμφερείς νοσοκομειακές υπηρεσίες» ήταν η απάντηση του Διοικητή.
Και στην ερώτηση εάν περισσεύουν οδηγοί από αλλού, η απάντηση ήταν:
      «Σαφώς όχι. Δεν πρόκειται να κάνουμε μετάταξη, απόσπαση, αλλαγή θέσεων. Προσπαθούμε εκ των ενόντων να λύσουμε το ζήτημα. Και ελπίζουμε με την συνεργασία των εργαζομένων, να τα καταφέρουμε».
       Υπενθυμίζεται ότι σε σχετικό δελτίο ενημέρωσης που εξεδόθη, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι: Στη συνάντηση που είχαν με τον Διοικητή της 6ηςΥΠΕ, το Δ.Σ. Νοσοκομείου Άγ. Ανδρέας, ο Διοικητής Απόστολος Λέτσιος, ο Υποδιοικητής Βασίλης Καραμπελιάς, τα μέλη Τριανταφυλοπούλου Πόπη και Δημακόπουλος Δημήτρης, το μέλος του Δ.Σ και Διοικητική Διευθύντρια του Νοσοκομείου Τζίφα Δέσποινα, ο εκπρόσωπος των εργαζόμενων Πετρόπουλος Κώστας και των ιατρών Ηλιόπουλος Παναγιώτης, ανέφεραν στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, και στους δύο Υποδιοικητές, που ήταν παρόντες, την αδιέξοδη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Νοσοκομείο από την έλλειψη οδηγών, τις δυσκολίες στην λειτουργία του νοσοκομείου και τις επιπτώσεις στους ασθενείς, κυρίως στην σίτισή τους, καταθέτοντάς τους συγκεκριμένες προτάσεις, προτάσεις βάσει των οποίων περιμένουμε ΑΜΕΣΑ τις σχετικές λύσεις, λύσεις στο πρόβλημα που το τονίζουμε δεν μπορεί να υφίσταται άλλο έτσι όπως έχει μέχρι τώρα.
Αναδημοσίευση από PatrasTimes
.........Διαβάστε άλλα σχετικά δημοσιεύματα, κάνοντας κλικ στους συνδέσμους που ακολουθούν:
1. http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/334925
2. http://www.dete.gr/articles/278508
3. http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=95854
4. http://www.attacktv.gr/news/Pages/view.aspx?nID=38497
        Παρακάτω σας γνωστοποιούμε τα τελευταία σχετικά δημοσιεύματα, που δημιούργησαν και την σχετική αναστάτωση, γύρω από το χρονίζον θέμα με τους Οδηγούς:
1.  http://skaipatras.gr/skai-local/item/109592-a.html
2.  http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/334719
3.  http://www.dete.gr/articles/278240
4.  http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=95692
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: