Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Εκδόθηκε επιτέλους η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για τις ΑΡΓΙΕΣ και τα ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣ.

         Σας κάνουμε γνωστό ότι εκδόθηκε επιτέλους η Υπουργική Απόφαση, η σχετική με τις Αργίες και τα Νυκτερινά μας, η Υπουργική απόφαση που αφορά τις Αργίες και τα Νυκτερινά μας και την οποία μπορείτε να την διαβάσετε στον σύνδεσμο που ακολουθεί ( http://www.poedhn.gr/search/item/download/1426_fced169787d079b77609aabe67a74ddc).
          Μετά απ΄ αυτήν την εξέλιξη ανοίγουν επιτέλους οι διαδικασίες για την καταβολή των Αργιών και των Νυκτερινών μας, διαδικασίες που επειδή είναι χρονοβόρες θα παρέμβουμε για να τρέξουν γρήγορα, έτσι ώστε να πετύχουμε την καταβολή τους μέσα στον μήνα που διανύουμε.
          Aγκάθι σ΄ αυτήν την διαδικασία είναι η περικοπή που πρέπει να γίνει, προκειμένου αυτές οι Αργίες-Νύκτες-Υπερωρίες να καταβληθούν. Μια περικοπή που άν εξαιρέσουμε τον μήνα Φλεβάρη όπου δεν έχουμε πρόβλημα, τον Γενάρη πρέπει να είναι της τάξης του 15% και τον Μάρτη 13%, περικοπές που μας βρίσκουν ριζικά αντίθετους και που  δεν ψήφισε ο εκπρόσωπός μας στο Δ.Σ του Νοκομείου Κώστας Πετρόπουλος.
       Γι΄ αυτές τις περικοπές, θα επιδιώξουμε κάποιες επαφές και παρεμβάσεις και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των Συναδέλφων - Μελών μας, για να δούμε πως πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: