Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Αλληλεγγύη στους διωκόμενους αγωνιστές κατά των πλειστηριασμών.

      Η εκδικητική στάση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέναντι στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς, συνεχίζεται χωρίς αιδώ. Η κατασκευή δικογραφίας σε βάρος 20 πολιτών του Βόλου, αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών, οι οποίοι έλαβαν και κλήση για να απολογηθούν, συνεχίζει το αυταρχικό άνοιγμα του «ασκού του Αιόλου» της τρίτης κατά σειρά, μνημονιακής κυβέρνησης στη χώρα μας.
       Πρόκειται για μια από τις πρώτες πανελλαδικά δικογραφίες που συντάσσεται σε βάρος συμμετεχόντων στις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών. Ειδικότερα, κλήση προκειμένου να απολογηθούν για τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση κατά των πλειστηριασμών, έλαβαν τις τελευταίες μέρες 20 Βολιώτες, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι του συνδικαλιστικού κινήματος, της αυτοδιοίκησης, της Κίνησης κατά των πλειστηριασμών, καθώς και μέλη συλλόγων της πόλης.
      Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, καλεί τους θιασώτες της υφαρπαγής της λαϊκής περιουσίας, να σταματήσουν τις διαδικασίες ενοχοποίησης του δίκαιου αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς και να ανακαλέσουν τις αυταπάγγελτες διώξεις εναντίον των πολιτών του Βόλου.
      Το δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα, που είναι ταγμένο ανέκαθεν υπέρ του δίκαιου αγώνα υπεράσπισης των λαϊκών δικαιωμάτων και της περιουσίας των πολιτών, εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στους διωκόμενους αγωνιστές.
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ
 ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: