Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Το ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΕΙΣΟΔΟΥ στο 7όροφο κτίριο στη ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

             22 συνολικά θέματα θα μας απασχολήσουν στην σημερινή συνεδρίασή μας στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ, όπου ως γνωστόν ο Πρόεδρος του Σωματείου μας συμμετέχει ως εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Αχαϊας.
        Τρία εξ΄ αυτών των θεμάτων αφορούν τον χώρο της υγείας, όπου η περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον, παρουσιάζει σημαντικότατο έργο.
          Το ένα θέμα, το παρακάτω, αφορά το στέγαστρο εισόδου στο 7όροφο κτίριο από την πλευρά της νέας πτέρυγας, στο 7όροφο κτίριο που επίσης ολοκληρώθηκε και εξοπλίστηκε από την περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας. Μιλάμε για ένα σημαντικό έργο που θα προστατεύει από τις καιρικές συνθήκες Ασθενείς, Συνοδούς και Εργαζόμενους, ένα έργο που δίνει λύση σε ένα αίτημά μας, ως Σωματείο Εργαζόμενων στο Γ,Ν ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ¨.
       Θέμα 5ον. Έγκριση υποβολής πρότασης ένταξης του έργου με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ “Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ”», προϋπολογισμού 510.000,00 €.
      Τα υπόλοιπα δύο έργα, τα παρακάτω, αφορούν το Νοσοκομείο ΑΙΓΙΟΥ και ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

        Θέμα 12ον. Έγκριση υποβολής πρότασης ένταξης του έργου με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Γ.Ν. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ - Ν.Μ. ΑΙΓΙΟΥ», προϋπολογισμού 177.820,00 €. 
       Θέμα 14ον. Έγκριση υποβολής πρότασης ένταξης του έργου με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Γ.Ν.ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ – Α.Ο.Μ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ». προϋπολογισμού 79.430,00 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια: