Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

ΠΟΕΔΗΝ: Ποινικές, Υπηρεσιακές διώξεις στο Νοσοκομείο Ζακύνθου εργαζομένων πολιτικών αντιπάλων του Σύριζα για να ενισχυθεί η υποψηφιότητα του τοπικού Βουλευτή.

       Με όχημα το Νοσοκομείο της Ζακύνθου συνεχίζεται η εκκαθάριση των πολιτικών αντιπάλων του τοπικού Βουλευτή του Σύριζα και πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης.
      Όλος ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να επιρρίψει την ευθύνη αναστολής λειτουργίας των χειρουργείων του Νοσοκομείου επί μακρόν στην επιστημονική κοινότητα του Νοσοκομείου ξεχνώντας τις μετεγχειρητικές επιπλοκές που συνέβησαν και στοίχισαν τη ζωή σε μια γυναίκα.
       Τα χειρουργεία έκλεισαν με αποφάσεις των επιτροπών που ορίστηκαν από τον Υπουργό Υγείας και υλοποίησε η Διοίκηση του Νοσοκομείου για να διενεργηθούν οι έλεγχοι. Ο τοπικός Σύριζα θέλει να εκμεταλλευτεί το διάστημα αυτό για να προωθήσει πολιτικές σκοπιμότητες. Οργανώνουν ανελέητο κυνηγητό κατά των φορέων, Ιατρών και συγκεκριμένων Υπαλλήλων του Νοσοκομείου που στέκονται εμπόδιο στη Συριζοποίηση του νησιού και του Νοσοκομείου.
      Έφτασαν σε σημείο να υποβάλλουν μήνυση κατά των φορέων (Σωματείο, Ιατρική κοινότητα Νοσοκομείου, ΟΕΝΓΕ, ΠΟΕΔΗΝ, ΑΔΕΔΥ) που επισκέφτηκαν στο γραφείο της Διοικήτριας του Νοσοκομείου και έγινε μια πολιτισμένη συζήτηση για δήθεν εξύβριση, προπηλακισμούς, κ.α.
      Το Νοσοκομείο στη Ζάκυνθο είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός με μεγάλη επισκεψιμότητα που ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να χρησιμοποιεί για να βελτιώσει την πολιτική του επιρροή.
       Ως εκ τούτω μετέρχεται όλων των μέσων για να καταφέρει να εκλέξει Βουλευτή τον κο Κοντονή, εξοντώνοντας τους πολιτικούς αντιπάλους που έχουν εργασιακή σχέση με το Νοσοκομείο.
       Ως γνωστόν η Ζάκυνθος είναι μονοεδρική και εκλέγεται μόνο ένας Βουλευτής. Ασκούνται κατά συρροή ποινικές διώξεις σε βάρος της ΠΟΕΔΗΝ, συναδέλφων Ιατρών και λοιπού Προσωπικού. Οι Συριζαίοι στήνουν σκευωρίες και διώκουν υπηρεσιακά ικανότατους Ιατρούς και λοιπούς υπαλλήλους.
Αν είναι δυνατόν!!!
      Υπέβαλαν ποινή ετήσιας παύσης στον Διευθυντή της χειρουργικής Κλινικής κο Καψαμπέλη Παύλο έναν ικανότατο γιατρό κατά γενική ομολογία.
       Είναι εκλεγμένος εκπρόσωπος των ιατρών στο Διοικητικό Συμβούλιο και εκλεγμένος στις Διοικήσεις Ιατρικών Συλλόγων επί σειρά ετών.
Τσαλακώνουν καριέρες, προσωπικότητες στο βωμό των πολιτικών σκοπιμοτήτων.
        Όποιος δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει. Αυτό είναι το μήνυμα που λαμβάνουν σήμερα ικανότατοι γιατροί, υπάλληλοι φορείς που δεν προσκυνάνε την κυβέρνηση!!! Συγχαρητήρια!!!
Θα πρέπει να πάρουν θέση τα κόμματα της Αντιπολίτευσης.
Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: